تحولات منطقه

فرمانده انتظامی هرمزگان از شناسایی یک انبار بزرگ احتکار کالای اساسی و کشف هزار و ۲۰۰ تن برنج احتکار شده در استان خبرداد.

کشف هزار و ۲۰۰ تن برنج احتکار شده در هرمزگان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سردار علی اکبر جاویدان روز سه‌شنبه در تشریح این خبر بیان کرد: کارشناسان پلیس امنیت اقتصادی، با همکاری ماموران انتظامی مستقر در یکی از بنادر تجاری استان با انجام کار اطلاعاتی و گشت‌زنی‌های هدفمند در محوطه اسکله، یک انبار بزرگ احتکار کالاهای اساسی را شناسایی و موضوع را در دستور کار قرار دادند.

وی بیان کرد: ماموران ضمن هماهنگی با مقام قضایی با تشکیل تیمی به محل اعزام که با بررسی‌های اسنادی انجام گرفته مشخص شد تعداد ۵۰ کانتینر ۲۰ فوت به وزن هزارو ۲۰۰ برنج هندی وارد اسکله شده که بیش از ۴۰۰ تن آن از گمرک خارج و مابقی آن به میزان هزار و ۲۰۰ تن در این انبار انباشت شده است.

این مقام ارشد انتظامی هرمزگان با بیان این‌که در این رابطه یک متهم شناساییی و پرونده قضایی تشکیل و جهت سیر مراحل قانونی به دادسرا و سازمان تعزیرات استان ارسال شد، ارزش مالی کالاهای اساسی احتکاری کشف شده را برابر اعلام نظر کارشناسان اقتصادی ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال عنوان کرد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha