تحولات منطقه

۱۷ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۴
کد مطلب: ۱۱۲۲۴۷۵

مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی گفت: از ابتدای امسال تا نیمه دی‌ماه جاری، مصرف گاز بخش خانگی، تجاری و صنایع کوچک استان ۱۳ درصد کاهش یافته که نشان‌دهنده مسوولیت‌پذیری و مشارکت مردم در مدیریت منابع انرژی است.

کاهش ۱۳ درصدی مصرف گاز در خراسان رضوی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، حسن افتخاری افزود: کاهش مصرف بخش خانگی موجب افزایش هفت درصدی گازرسانی به نیروگاه‌های استان شده است.

وی با بیان این که از ابتدای امسال تاکنون حدود ۱۰ میلیارد و ۴۳۰ میلیون مترمکعب گاز در استان مصرف شده که ۵۱۳ میلیون مترمکعب کمتر از مدت مشابه سال قبل است، اضافه کرد: این کاهش مصرف، نتیجه تغییر رفتار مصرف‌کنندگان و توجه جدی مردم به صرفه‌جویی در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء است.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی اضافه کرد: این صرفه‌جویی امکان افزایش گازرسانی به بخش نیروگاهی استان را فراهم کرده است، به طوری که در ۹ ماهه امسال، ۲۵۲ میلیون مترمکعب گاز بیشتر نسبت به سال قبل به نیروگاه‌ها تحویل شد.

افتخاری اظهار کرد: همچنین میزان گازرسانی به صنایع سیمان استان در این مدت ۳۸۲ میلیون مترمکعب بوده که ۱۴ درصد افزایش نسبت به سال قبل را نشان می‌دهد.

وی، راهکارهای ساده صرفه‌جویی را شامل خاموش کردن بخاری اتاق‌های اضافی، استفاده از نور خورشید در ساعات آفتابی، استفاده از البسه گرم به جای افزایش درجه وسایل گرمایشی و رعایت دمای رفاه ۲۰ درجه عنوان کرد و گفت: دولت امسال با هدف مدیریت مصرف گاز، موضوع صرفه‌جویی را در ساختمان‌های اداری، مدارس، دانشگاه‌ها و اماکن عمومی به‌صورت ویژه پیگیری کرده است.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی افزود: این مراکز موظف هستند دمای خود را روی ۲۰ درجه تنظیم و سامانه‌های گرمایشی را در روزهای تعطیل خاموش کنند و در صورت عدم رعایت، اخطار و قطع گاز برای آنان اعمال می‌شود.

افتخاری اضافه کرد: شرکت گاز خراسان رضوی با هدف فرهنگ‌سازی مصرف بهینه گاز، برنامه‌های متنوعی را برای اقشار مختلف مردم برگزار می‌کند که از جمله آن‌ها برگزاری کارگاه‌ها و همایش‌های آموزشی، تهیه و انتشار محتواهای آموزشی در قالب بروشور، پوستر و اینفوگرافیک و استفاده از رسانه‌های محلی و ظرفیت شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها و خبرنگاران برای اطلاع‌رسانی در خصوص راهکارهای ساده و موثر صرفه‌جویی در مصرف گاز است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha