تحولات منطقه

مدیرکل شیلات گیلان از صید ۶۳۸ تن انواع ماهیان استخوانی در سواحل استان از ۱۵ مهر ابتدای فصل صید تاکنون خبر داد.

۶۳۸ تن انواع ماهیان استخوانی در گیلان صید شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

علی‌اصغر داداش‌پور اظهار کرد: چهار هزار صیاد گیلانی در نوار ساحلی استان از آستارا تا چابکسر، ۳۸ درصد ماهی سفید (معادل ۲۴۲.۴۴ تن)، ۶۰ درصد ماهی کفال(معادل ۳۸۲.۸) و ۲ درصد (معادل ۱۲.۷۶) سایر گونه‌ها را صید کردند.

وی ارزش ریالی این مقدار صید را سه هزار و ۴۲۰ میلیارد ریال اعلام کرد و این امر را در بهبود معیشت جامعه صیادی بسیار موثر دانست.

داداش‌پور اعلام کرد: ۱۷ و ۱۸ دی‌ماه در ۲ پره صیادی شهید بهشتی و شهید مطهری انزلی به ترتیب ۱۰ و هشت تن ماهی کفال صید شده است.

گیلان از کانون‌های صیادی در شمال کشور است و ۴۷ شرکت تعاونی پره در ۳۰۰ کیلومتر آب‌های ساحلی این استان به صید ماهی می‌پردازند.

روش صید پره، شیوه‌ای است که در آن تور آماده به کمک یک کرجی بصوت نیم‌دایره در فاصله مشخصی از ساحل تا عمق ۱۴ متری دریا پهن می‌شود.

تور مورد استفاده از ۱۱ تکه پره با اندازه‌های مختلف به هم‌دوخته تشکیل شده و کشش و جمع کردن تور در گذشته، توسط نیروی انسانی و در حال حاضر با تراکتور انجام می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha