تحولات منطقه

۲۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۲
کد مطلب: ۱۱۲۳۹۵۷

یک مقام رژیم صهیونیستی در اظهاراتی تأکید کرد که حضور نیروهای اسرائیلی در جنوب سوریه پایان نخواهد یافت.

مقام صهیونیست: از سوریه خارج نخواهیم شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

روزنامه «معاریو» به نقل از یک مقام صهیونیست اعلام کرد که «اسرائیل از جبل الشیخ خارج نخواهد شد و موضع خود را به‌طور شفاف و غیرقابل تغییر اعلام کرده است».

این مقام همچنین از موفقیت رژیم صهیونیستی در ممانعت از اعزام نیروهای روسی به جنوب سوریه خبر داد و نگرانی خود را درباره ارتباطات سوریه با روسیه و ترکیه در خصوص معاملات تسلیحاتی بیان کرد.

وی تأکید کرد که تل‌آویو هرگز موافقت نخواهد کرد که سوریه از تسلیحات استراتژیک برخوردار شود؛ زیرا این اتفاق می‌تواند تعادل قدرت منطقه‌ای را تحت تأثیر قرار دهد.

طی هفته‌ها و ماه‌های اخیر، یورش نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه، به‌ویژه در مناطق قنیطره، به امری تقریباً روزانه تبدیل شده و این اقدامات اغلب با بازداشت شهروندان و ایجاد پست های بازرسی همراه بوده است؛ مسأله‌ای که موجب افزایش نارضایتی و خشم عمومی در میان ساکنان محلی شده است.

این در حالی است که دولت کنونی سوریه تأکید دارد هیچ تهدیدی علیه تل‌آویو ایجاد نمی‌کند، با این وجود ارتش رژیم صهیونیستی به‌طور مکرر وارد خاک سوریه می‌شود و همزمان حملات هوایی متعددی را نیز انجام داده که به کشته شدن غیرنظامیان و تخریب مراکز، تجهیزات و انبارهای نظامی ارتش سوریه انجامیده است.

پس از سقوط نظام بشار اسد در هشتم دسامبر ۲۰۲۴ (۱۸ آذر ۱۴۰۳)، رژیم صهیونیستی از فروپاشی توافق جداسازی نیروها میان سوریه و اسرائیل که در سال ۱۹۷۴ امضا شده بود، خبر داد.

در مقابل، دمشق بارها خواستار توقف تجاوزات و نقض حاکمیت ملی خود از سوی این رژیم شده است.

شهروندان سوری تأکید می‌کنند که تداوم این تجاوزات، روند بازگشت ثبات به کشور را با مانع جدی روبه‌رو می کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha