سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیه ای اعلام کرد: تمام مشمولانی که برگ آماده به خدمت به تاریخ بهمن سال ۱۴۰۴دریافت کرده اند، باید با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+۱۰)، برگ معرفی نامه مشمولان به مراکز آموزش را دریافت و برابر اطلاعات مندرج درآن اقدام کنند.
مشمولان اعزامی باید در روز اعزام به خدمت ، برگ واکسن مننژیت و دوگانه و مدارک مندرج در برگ معرفی نامه مشمولان به مراکز آموزش را به همراه کارت تلفن همگانی که ازطریق مخابرات استان ها تهیه شده همراه داشته باشند و از همراه داشتن هرگونه گوشی تلفن همراه ، ساعت هوشمند، مموری کارت و سایر لوازم الکترونیکی خودداری کنند.
براساس گزارش سایت فراجا، در این اطلاعیه آمده است ،حضور نیافتن به موقع در زمان و محل های تعیین شده،غیبت محسوب شده و برابر ماده ۵۸ قانون خدمت وظیفه عمومی با آنان رفتار خواهد شد.



نظر شما