تحولات منطقه

۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۰
کد مطلب: ۱۱۲۵۹۳۹

از علامه طباطبایی (رحمت الله علیه) شنیدم که مرحوم آقای قاضی می‌ فرمودند: «اگر من به جایی رسیدم، به برکت زیارت سیدالشهداء (علیه السلام) و به دست حضرت اباالفضل (سلام الله علیه) بود.»

حضرت ابوالفضل(ع) و مقامات معنوی آیت الله قاضی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مرحوم علامه مصباح یزدی، علت رسیدن مرحوم آقای قاضی (رضوان الله علیه)، مرحوم آقای قاضی (رضوان الله علیه)، استاد عرفان و اخلاق را در برکت زیارت سیدالشهداء (علیه السلام) و به دست حضرت اباالفضل (سلام الله علیه) بوده است.

مرحوم آقای قاضی (رضوان الله علیه) هر شب جمعه سعی می ‌کردند از نجف به کربلا بیایند و به حرم سیدالشهداء (علیه‌السلام) و حضرت عباس (سلام‌الله‌علیه) می رفتند.

ایشان ساعت ‌ها در حرم، مثل مجسمه در مقابل ضریح می ‌ایستادند. چه می ‌فهمیدند، چه توجهی پیدا می ‌کردند و چه می ‌شنیدند، خودشان می ‌دانند و خدای خودشان.

از علامه طباطبایی (رحمت الله علیه) شنیدم که مرحوم آقای قاضی می‌ فرمودند: «اگر من به جایی رسیدم، به برکت زیارت سیدالشهداء (علیه السلام) و به دست حضرت اباالفضل (سلام الله علیه) بود.»

۱۳۹۸/۰۶/۰۸

منبع: خبرگزاری رسمی حوزه

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha