تحولات منطقه

۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۰
کد مطلب: ۱۱۲۶۸۴۱

رهبر معظم انقلاب به پرسش‌هایی درباره «معاشرت با دانش‌آموز بهایی» پاسخ دادند.

احکام شرعی : معاشرت با دانش‌آموز بهایی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به استفتائی با موضوع «معاشرت با دانش‌آموز بهایی» پاسخ دادند که در ادامه تقدیم علاقه‌مندان می‌گردد.

پرسش:

۱. معاشرت و همنشینی و دست دادن دانش‌آموزان مسلمان با دانش‌آموزان پیرو فرقه گمراه بهائیت، اعم از این که دختر باشند یا پسر، در داخل مدرسه یا خارج از آن، در دوران ابتدایی، متوسطه و پیش دانشگاهی، چه حکمی دارد؟

۲. رفتار استادان و مربیان با دانش‌آموزی که بهایی بودن خود را آشکار می‌کنند و یا یقین داریم که بهایی هستند، چگونه باید باشد؟

۳. استفاده دانش‌آموزان از وسایل مشترک مانند شیر آب آشامیدنی، شیر توالت و آفتابه، صابون و مانند آن، با علم به مرطوب بودن دست و بدن، چه حکمی دارد؟

پاسخ:

همه پیروان فرقه گمراه بهائیت محکوم به نجاست هستند و در صورت تماس آن‌ها با چیزی، مراعات مسائل طهارت در رابطه با آن‌ها نسبت به اموری که مشروط به طهارت است، واجب است ولی رفتار مدیران و مربیان و معلمان با دانش‌آموزان بهایی باید بر اساس مقررات قانونی و اخلاقی باشد.

احکام شرعی | معاشرت با دانش‌آموز بهایی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha