تحولات منطقه

امشب بزرگان اروپا برای تعیین تکلیف تیم‌های صعودکننده به مراحل حذفی لیگ قهرمانان به صورت همزمان به مصاف هم می‌روند.

جنگ تمام‌عیار ۱۶ تیم برای ۶ سهمیه باقی مانده / بررسی شب آخر لیگ قهرمانان: اوج حساسیت!
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، امشب مستطیل سبز در قاره سبز به تسخیر ستاره‌ها در می‌آید و دور هشتم و پایانی مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا پس از هفت هفته ماراتن نفس‌گیر، به ایستگاه آخر می‌رسد تا تکلیف تیم‌های حاضر در این فصل مشخص شود. مسابقاتی که پتانسیل بالایی برای زیر و رو کردن جدول دارند و مرز باریک صعود و حذف را ترسیم خواهند کرد.

آرسنال و بایرن مونیخ؛ در انتظار قرعه‌کشی بدون استرس


توپچی‌های لندن و باواریایی‌ها پیش از سوت هفته پایانی، بلیت حضور در مرحله یک‌هشتم نهایی را در جیب دارند. این دو غول اروپایی تنها تیم‌هایی هستند که بدون استرسِ صعود به میدان می‌روند. آرسنالِ میکل آرتتا با ۲۱ امتیاز و رکورد خیره‌کننده هفت برد متوالی تکیه بر صدر زده و بایرن با ۱۸ امتیاز و تنها یک لغزش (مقابل آرسنال) در تعقیب آن‌هاست. برای این دو تیم، بازی آخر بیشتر شبیه به یک بازی تدارکاتی برای تثبیت جایگاه است تا یک نبرد مرگ و زندگی.

خداحافظی تلخ چهار تیم با رویاهای اروپایی

در سمت تاریک جدول، چهار تیم به بن‌بست رسیده‌اند. آینتراخت فرانکفورت (۴ امتیاز)، اسلاویا پراگ (۳ امتیاز) و ویارئال و غیرت آلماتی (هر کدام با ۱ امتیاز) رسماً از دور رقابت‌ها کنار رفتند. آن‌ها در شب پایانی احتمالاً با استراحت دادن به مهره‌های کلیدی، فقط برای اعاده حیثیت بازی خواهند کرد.

جنگ گلادیاتورها؛ ۱۴ تیم و ۶ سهمیه طلایی


با قطعی شدن صعود آرسنال و بایرن، حالا ۱۴ تیم برای تصاحب ۶ صندلی باقی‌مانده در مرحله یک‌هشتم نهایی به جان هم می‌افتند. رئال مادرید و لیورپول (۱۵ امتیازی) به همراه تاتنهام (۱۴ امتیاز) در حاشیه امنیت نسبی قرار دارند، اما فوتبال نشان داده که هیچ‌چیز قطعی نیست.

داستان وقتی هیجان‌انگیز می‌شود که به صف طولانی مدعیان در "منطقه خطر" نگاه کنیم؛ جایی که نام‌های بزرگی مثل پاری‌سن‌ژرمن، نیوکاسل، چلسی، بارسلونا، اسپورتینگ لیسبون، منچسترسیتی، اتلتیکو مادرید و آتالانتا (همگی با ۱۳ امتیاز) دیده می‌شوند. برای این تیم‌ها، سرنوشت صعود به مویی بند است که شاید با یک تفاضل گل پاره شود.

نبرد برای بقا در پلی‌آف؛ از مارسی تا آژاکس

اما این تمام ماجرا نیست؛ جنگ برای رده‌های نهم تا بیست‌وچهارم و حضور در مرحله پلی‌آف هم دست‌کمی از صدر جدول ندارد. المپیک مارسی، بایر لورکوزن و موناکو با ۹ امتیاز در کنار تیم‌های ۸ امتیازی مثل آیندهوون، اتلتیک بیلبائو، المپیاکوس، ناپولی و کپنهاگن، چشم به لغزش رقبا دارند. در این میان تیم‌های ریشه‌داری مثل آژاکس، بنفیکا، کلاب بروژ و بودو/گلیمت هم آخرین شانس‌های خود را جستجو می‌کنند.

دور پایانی، یعنی آخرین ایستگاه؛ شبی که می‌تواند رویاها را در قلب اروپا زنده نگه دارد یا نقطه پایانی بر آرزوهای یک فصل فوتبالی باشد.

منبع: ورزش سه

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha