تحولات منطقه

رییس مرکز مدیریت راه های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: بارش برف و باران که از عصر امروز پنجشنبه آغاز شده موجب لغزندگی سطح جاده‌ها بویژه در مناطق کوهستانی استان شده است.

برف و باران جاده‌های خراسان رضوی را فرا گرفت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

یوسف بنی اسدی شامگاه پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون بارش برف تردد در جاده ترانزیتی درگز -قوچان و مسیرهای کاشمر- نیشابور، تربت‌حیدریه - باغچه، بجستان- فردوس، گناباد - کاخک و گناباد - فردوس را تحت تاثیر قرار داده است.

وی اضافه کرد: بارش باران نیز سطح جاده‌ها در شهرستان‌های قوچان، باخرز، نیشابور، تایباد، زاوه، جوین، کاشمر، سبزوار، خوشاب، تربت‌حیدریه، مه‌ولات، خواف، جغتای، بردسکن، بجستان، گناباد و همچنین محور رشتخوار - تربت حیدریه را لغزنده کرده است.

وی از تداوم بارش‌ها طی جمعه در جاده‌های استان خبر داد و گفت: پدید مه غلیظ نیز دید رانندگان در جاده‌های کلات و طرقبه شاندیز را محدود کرده است.

خراسان رضوی با پنج هزار و ۲۰۰ کیلومتر راه آسفالته اصلی و فرعی، هفت هزار و ۶۰۰ کیلومتر راه آسفالته روستایی و هفت هزار و ۷۶۰ کیلومتر راه غیر آسفالته از نظر طول راه‌ها جایگاه دوم کشور را داراست.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha