تحولات منطقه

مشاور معاون آموزشی وزیر بهداشت با بیان اینکه حوزه فرهنگی و دانشجویی خط مقدم تماس دانشگاه با دانشجویان است، گفت: در شرایط سخت کنونی، هدف اصلی دانشگاه‌ها تربیت دانشجوی کارآمد و متعهد است و چالش‌ها و مسائل جانبی نباید ما را از این مأموریت اصلی دور کند.

افزایش ظرفیت دانشجو فشار زیادی بر دانشگاه‌ها و معاونان فرهنگی و دانشجویی وارد کرده است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

اکبری در اجلاس معاونان فرهنگی و دانشجویی و مدیران فرهنگی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور اظهار کرد: هدف اصلی در دو حوزه آموزش و فرهنگی دانشجویی تربیت دانشجوی کارآمد مناسب و تراز کشور است.

اکبری تصریح کرد: حوزه فرهنگی و دانشجویی خط مقدم تماس دانشگاه با دانشجویان است و نخستین ارتباط را دانشجو با این حوزه دارد.

وی ادامه داد: افزایش ظرفیت دانشجو در سال‌های اخیر فشار زیادی بر دانشگاه‌ها و معاونان فرهنگی و دانشجویی وارد کرده و با رشد محدود اعضای هیئت علمی، حفظ کیفیت آموزش و تربیت دشوارتر شده است.

به نقل از معاونت آموزشی وزارت بهداشت، اکبری خاطرنشان کرد: ما ۲۳ هزار استاد و عضو هیات علمی داریم و وظایف هیات علمی فقط تدرس آموزش نیست؛ هیئت علمی باید نقش فرهنگی و تربیتی خود را جدی‌تر بگیرد و در کنار آموزش، به پرورش فکری و اخلاقی دانشجویان نیز بپردازد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha