تحولات منطقه

در راستای سیاست‌های کلی قوه قضائیه در حوزه اقتصاد مقاومتی، جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان با حضور نمایندگان دستگاه‌های مرتبط و فعالان اقتصادی برگزار شد.

معاون پیشگیری از جرم دادگستری خراسان رضوی تأکید کرد: دستگاه قضائی پیگیر نظارت بر بازار در شرایط ویژه فعلی است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش مدیریت رسانه و روابط عمومی دادگستری خراسان رضوی، حسین شفیعی در ابتدای این نشست با اشاره به جایگاه خراسان رضوی به عنوان بزرگترین تولیدکننده خوراک دام، طیور و آبزیان کشور با ۱۰۰ واحد تولیدی و اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم برای هزاران نفر، بر اهمیت حمایت از این بخش تأکید کرد و گفت: دستگاه قضائی در شرایط فعلی پیگیر نظارت بر بازار است.

وی افزود: در دستگاه قضایی نگاه حمایتی به کارآفرینی وجود دارد و یکی از اقدامات این است که از تعطیلی واحدهای کارآفرینی به دلیل مسائل بانکی و مالی تا حدامکان جلوگیری شود.

گفتنی است در این جلسه مقرر شد گزارش‌های تخلف علیه واحدهای تولیدی ابتدا به کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی ارجاع شود؛ همچنین اختلافات بین اعضای اتحادیه و دامداران ابتدا در شعبه تخصصی شورای حل اختلاف بررسی و در صورت عدم حل، به مراجع قضایی ارجاع شود.

انجام برنامه‌ریزی لازم برای جلوگیری از خام‌فروشی نهاده‌های دامی و تکمیل ذخایر کارخانجات، بررسی معافیت یا تعدیل مالیات اتحادیه کارخانجات و نیز بخشودگی مالیاتی واحدهای تولیدی به عنوان صنایع تبدیلی کشاورزی توسط اداره کل امور مالیاتی استان، اصلاح تعرفه مصرف واحدهای تولیدی توسط شرکت توزیع نیروی برق استان و برنامه نظارتی برای کنترل تولید خوراک در واحدهای دامداری و مرغداری و اصلاح استانداردهای خوراک دام و طیور با توجه به پیشنهادات اتحادیه توسط اداره کل استاندارد از دیگر مصوبات مهم این نشست بود.

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha