تحولات منطقه

۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۳
کد مطلب: ۱۱۲۹۷۶۷

یک کارخانه خودروسازی در منطقه ویژه اقتصادی شیراز با سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی و با حضور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در منطقه ویژه اقتصادی شیراز به بهره‌برداری رسید.

افتتاح کارخانه خودروسازی در شیراز
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

این کارخانه خودروسازی سه شنبه با حضور سید حامد جبل‌عاملی معاون صنایع ماشین‌آلات و تجهیزات وزیر صمت، مسعود گودرزی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار فارس، مدیرکل صمت استان، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی شیراز و جمعی از مسئولان استانی به بهره‌برداری رسید.

مدیرعامل شرکت شیراز خودرو، در این مراسم گفت: این شرکت با ظرفیت تولید خودرو از ۶ تا ۴۴ تن، با سرمایه بخش خصوصی راه‌اندازی شده است.

اشتغال‌زایی و برنامه توسعه آینده

بهمن رزمجویی تاکید کرد: در حال حاضر ۱۰۰ نفر در این شرکت مشغول به کار هستند و با توسعه کارخانه در فازهای دوم و سوم، ظرفیت جذب نیروی کار تا هزار نفر افزایش خواهد یافت.

ظرفیت‌های فیزیکی و تولید کنونی

وی بیان کرد: این شرکت در زمینی به مساحت هفت هکتار و با ۱۵ هزار متر مربع سوله مسقف احداث شده و در حال حاضر خودروی ۶ تنی با برند سان را تولید می‌کند.

رئیس هیات مدیره شرکت شیراز خودرو نیز در ادامه افزود: زمین این واحد تولیدی ۲ سال پیش تهیه و عملیات ساخت آغاز شد و اکنون در فاز نخست، خودروی ۶ تنی تولید می‌شود.

علی زراعت‌پیشه گفت: برنامه‌ریزی شده است که در سال آینده و در فاز دوم، تولید تاکسی برقی آغاز شود و در فاز سوم نیز تولید خودروهای سنگین هشت تا ۹ تنی در دستور کار قرار گیرد.

همکاری با برندهای بین‌المللی و چشم‌انداز صادرات

وی تاکید کرد: این شرکت یکی از بهترین برندهای چینی را برای همکاری انتخاب کرده و خودروهای تولیدی این برند هم‌اکنون در اروپا و آمریکا نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند.

رئیس هیات مدیره شرکت شیراز خودرو در خصوص صادرات گفت: این شرکت هنوز به‌طور رسمی آغاز به کار نکرده، اما پیشنهادهایی از سه کشور خارجی برای صادرات خودروی ۶ تنی دریافت کرده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha