تحولات منطقه

۲۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۴
کد مطلب: ۱۱۳۰۰۵۷

مدیر حج و زیارت یزد از ایجاد فرصت مناسب برای سفر به سرزمین وحی و مکه معظمه و مدینه منوره بدون داشتن فیش در استان خبر داد.

سفر به سرزمین وحی، بدون فیش عمره در یزد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

« علی اشرف » افزود: اعزام فوری به سرزمین وحی در ایام ماه مبارک شعبان و رمضان برای عموم علاقه مندان و مردم مومن در استان یزد فراهم شد.

وی داد: اولین اعزام در ۲۵ ماه جاری است که مردم بدون داشتن فیش عمره می توانند به سرزمین وحی و مکه و مدینه سفر و از فضای معنوی آنجا بیش از گذشته استفاده کنند.

این مسوول بیان کرد: هزینه سفر برای هر نفر و اسکان در اتاق زوجی ۱۳۶ میلیون تومان و اسکان در اتاق سه نفره ۱۲۷ میلیون تومان است و داشتن گذرنامه ضروری است.

اشرف خاطرنشان کرد: علاقه مندان برای سفر به سرزمین وحی و حج عمره در اولین فرصت به دفاتر زیارتی در سطح استان مراجعه و اقدام لازم و به موقع داشته باشند.

وی همچنین شماره تلفنی که مردم می توانند برای کسب اطلاعت بیشتر تماس بگیرند را ۰۹۱۳۳۵۴۰۱۵۹ ذکر کرد.

استان یزد یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha