تحولات منطقه

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان از محکومیت ۶۰ میلیارد ریالی متصدیان واحد صنفی فروش پهپادهای قاچاق خبر داد.

رسیدگی به پرونده فروش پهپادهای قاچاق در کرمان/ محکومیت ۶۰ میلیارد ریالی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

فریدون کشیتی ۲۶ بهمن در جمع خبرنگاران گفت: پرونده فروش پهپادهای قاچاق به ارزش ۲۹ میلیارد و ۲۷۳ میلیون ریال در شعبه پنجم ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی کرمان رسیدگی شد.

وی افزود: شعبه پس از بررسی مستندات و با توجه به مدارک موجود در پرونده، اتهام انتسابی را محرز و متخلف ردیف اول را علاوه بر ضبط پهپادهای قاچاق، به پرداخت ۲۵ میلیارد و ۱۴۵ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

کشیتی گفت: شعبه همچنین متخلف ردیف دوم را به پرداخت ۳۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان افزود: متخلفان این پرونده در مجموع به پرداخت ۵۸ میلیارد و ۵۴۵ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شدند.

وی بیان کرد: سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان کرمان این پهپادهای قاچاق را از واحد صنفی کشف و گزارش را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha