تحولات منطقه

رسانه‌های رسمی پیونگ‌یانگ از انتخاب دوباره کیم جونگ اون به‌عنوان دبیرکل حزب کارگران کره خبر دادند؛ تصمیمی که در جریان نهمین کنگره حزب و با اجماع نمایندگان اتخاذ شده است.

انتخاب مجدد کیم جونگ اون به‌عنوان دبیرکل حزب حاکم کره شمالی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

بر اساس گزارش رسانه‌های رسمی در کره شمالی، کیم جونگ اون بار دیگر به‌عنوان دبیرکل حزب کارگران کره انتخاب شد.

خبرگزاری رسمی کره شمالی گزارش داد که این تصمیم در چارچوب برگزاری نهمین کنگره حزب، «مطابق با اراده راسخ و خواست اجماعی تمامی نمایندگان» اتخاذ شده است.

کیم روز پنج‌شنبه گذشته کنگره نهم حزب کارگران را افتتاح کرده بود؛ رویدادی که هر پنج سال یک‌بار برگزار می‌شود و مهم‌ترین گردهمایی سیاسی این کشور برای تعیین سیاست‌های کلان ملی به شمار می‌رود.

وی در سخنرانی افتتاحیه، این کنگره را «نقطه عطفی تاریخی» در مسیر تحقق آرمان سوسیالیستی توصیف کرد و گفت کشورش از زمان برگزاری نشست پیشین، «سخت‌ترین چالش‌ها» را پشت سر گذاشته است.

رهبر کره شمالی تأکید کرد که حزب وی با «وظایف تاریخی مهم و فوری» روبه‌رو است که محور آن‌ها تقویت بنیان‌های اقتصادی، بهبود سطح معیشت مردم و ایجاد تحول جامع در حوزه‌های رسمی و اجتماعی در کوتاه‌ترین زمان ممکن است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha