تحولات منطقه

۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۲
کد مطلب: ۱۱۳۲۶۳۷

کارشناس هواشناسی خراسان رضوی گفت: از یکشنبه هفته آینده با آغاز کاهش دما در خراسان رضوی توده هوای سرد تا پایان هفته ماندگار خواهد بود.

ورود توده هوای سرد به خراسان رضوی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

زهرا مبشری نسب اظهار کرد: طبق پیش‌بینی‌های فعلی، از روز یکشنبه هفته آینده، روند کاهش محسوس دما در استان آغاز می‌شود و توده هوای سرد تا پایان هفته آینده در خراسان رضوی ماندگار خواهد بود.

کارشناس هواشناسی خراسان رضوی گفت: تا ظهر فردا، همچنان جو پایدار در سطح استان حاکم خواهد بود و در شهرهای صنعتی و بزرگ، به دلیل انباشت آلاینده‌های جوی، کاهش کیفیت هوا تداوم دارد.

وی افزود: از سه‌شنبه و طی روز چهارشنبه، افزایش سرعت وزش باد در سطح استان پیش‌بینی می‌شود که در برخی مناطق با شدت بیشتری همراه خواهد بود و احتمال بروز خسارت، خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا وجود دارد.

مبشری نسب ادامه داد: همچنین روز چهارشنبه، افزایش ابر و بارش‌های پراکنده به شکل رگبار باران، همراه با احتمال رعدوبرق در نواحی مستعد، عمدتاً در نیمه شمالی استان رخ خواهد داد. میزان بارش‌ها قابل‌توجه نخواهد بود و در مشهد نیز بارش‌ها خفیف و پراکنده پیش‌بینی شده است.

به گفته کارشناس هواشناسی خراسان رضوی ، از چهارشنبه کاهش موقت دما در استان رخ می‌دهد؛ به‌طوری‌که بیشینه دمای مشهد امروز به ۲۳ تا ۲۴ درجه می‌رسد، فردا حدود ۲۲ درجه، چهارشنبه ۱۸ درجه، پنجشنبه ۲۰ درجه و جمعه ۲۲ درجه خواهد بود. طبق پیش‌بینی‌های فعلی، از روز یکشنبه هفته آینده، روند کاهش محسوس دما در استان آغاز می‌شود و توده هوای سرد تا پایان هفته آینده در خراسان رضوی ماندگار خواهد بود.

وی اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته قوچان با دمای صفر درجه خنک‌ترین نقطه استان بوده است و مشهد با ۲۴ درجه، گرم‌ترین نقطه استان که در سردترین ساعات، به ۵ درجه رسیده بود. امروز در مشهد نسبت‌به شب گذشته، تغییرات دمایی قابل‌توجهی نخواهیم داشت.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha