تحولات منطقه

سخنگوی وزارت خارجه روسیه نسبت به پیامدهای انتقال سلاح هسته ای به اوکراین علیه خود کشورهای اروپایی هشدار داد.

مسکو: اوکراین برای پیوستن به اتحادیه اروپا فقط سلاح هسته‌ای را کم دارد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به نقل از روسیا الیوم، ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه با لحنی کنایه آمیز در واکنش به تلاش اروپایی ها برای انتقال سلاح هسته ای به اوکراین گفت: اوکراین برای پیوستن به اتحادیه اروپا فقط سلاح هسته ای را کم دارد.

وی هشدار داد: اگر اوکراین به سلاح هسته‌ای دست یابد آخرین کنترل‌های محدود کننده بر اقدامات این کشور از بین خواهد رفت. در آن صورت اوکراین از مرحله درخواست سلاح به سمت تهدیدهای مستقیم علیه نهادهای خود اتحادیه اروپا حرکت خواهد کرد. این اتحادیه به دست خود یک هیولای سیری ناپذیر را خلق کرده است. این هیولا اروپا را قبل از هر کس دیگری خواهد بلعید.

پیشتر لئونید سلوتسکی رئیس کمیته امور بین‌الملل دومای دولتی روسیه در مصاحبه با ریانووستی گفت که انتقال احتمالی سلاح‌های هسته‌ای به اوکراین از سوی انگلیس و فرانسه به مثابه جنگ نیابتی علیه روسیه خواهد بود.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha