تحولات منطقه

گروه قدرتمند حزب الله عراق به نیروهای خود دستور داده است که برای سناریوی یک جنگ طولانی در صورت حمله آمریکا به ایران آماده شوند.

هشدار یک گروه نظامی قدرتمند به آمریکا / به ایران آسیب بزنید از شما تلفات عظیمی می‌گیریم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

گردان‌های حزب‌الله عراق دیروز پنج‌شنبه به آمریکا در صورت آغاز جنگ در منطقه هشدار «تلفات عظیم» داد. هم‌زمان، یک فرمانده این گروه عراقی به خبرگزاری فرانسه گفت که این گردان در صورت حملات، «به احتمال زیاد» مداخله خواهد کرد.

گردان‌های حزب‌الله در بیانیه‌ای اعلام کرد: «در میان تهدیدات آمریکا و تجمع نظامی که نشان‌دهنده یک تنش خطرناک در منطقه است، لازم است» تمامی نیروها «برای یک جنگ فرسایشی احتمالی طولانی آماده شوند.»

این فرمانده به خبرگزاری فرانسه گفت که گردان های حزب الله، ایران را برای منافع خود راهبردی می‌داند و به همین دلیل هرگونه حمله به جمهوری اسلامی «مستقیماً ما را تهدید می‌کند.»

گروه‌های مسلح عراقی تحت تحریم آمریکا در جریان جنگ ۱۲ روزه بین اسرائیل و ایران در سال گذشته مداخله نکردند. این بار، به گفته فرمانده، آنها «کمتر خوددار» خواهند بود.

طی ماه‌ها و در جریان جنگ اسرائیل و حماس در غزه، گروه‌های عراقی حملاتی را علیه نیروهای آمریکایی در منطقه انجام دادند و تلاش‌هایی علیه اسرائیل داشتند. تحت فشار فزاینده آمریکا و داخل عراق، این حملات متوقف شد، در حالی که فشار بر این گروه‌ها برای خلع سلاح افزایش یافته است.

منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha