تحولات منطقه

۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۶
کد مطلب: ۱۱۳۳۴۵۱

امیرعلی احمدلو با شکست برابر نفر سوم رده‌بندی جوانان جهان، از مسابقات بین‌المللی جوانان هلند، حذف شد.

حذف نماینده ایران از مسابقات تنیس روی میز هلند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

در جریان مسابقات بین‌المللی جوانان هلند، امیرعلی احمدلو در مرحله یک‌شانزدهم نهایی به مصاف نماینده امارات متحده عربی رفت. این بازیکن که اصالتی هندی دارد، در حال حاضر دارنده عنوان نفر سوم رنکینگ جهانی رده سنی جوانان است و از مدعیان اصلی این رقابت‌ها محسوب می‌شود.

احمدلو در این دیدار سه‌گیمه، گیم نخست را با نتیجه ۲۱ بر ۱۲ واگذار کرد، اما در گیم دوم با عملکردی قابل قبول و نتیجه ۲۱ بر ۱۵ بازی را به تساوی کشاند. در گیم سوم نیز رقابت نزدیکی میان دو بازیکن شکل گرفت، اما در نهایت نماینده امارات با نتیجه ۲۱ بر ۱۳ به برتری رسید.

بدین ترتیب نماینده کشورمان از صعود به مرحله بعد بازماند. این رقابت تجربه‌ای ارزشمند برای احمدلو در مسیر حضور در میادین بین‌المللی به شمار می‌رود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha