تحولات منطقه

۱۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۶
کد مطلب: ۱۱۳۵۴۳۱

قهرمان پارالمپیک کشورمان گفت: جامعه ورزش در کنار مردم ایستاده و معتقد است دفاع از عزت و امنیت کشور، حق مسلم ایران است.

قهرمان پارالمپیک: جامعه ورزش در کنار مردم ایستاده است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

زهرا رحیمی با اشاره به تجاوز صورت‌گرفته علیه اماکن وزیرساخت های ورزشی کشورمان اظهار داشت: این حملات نه‌تنها نقض آشکار قوانین بین‌المللی است، بلکه نشان‌دهنده دشمنی آشکار با مردم بی‌دفاع، به‌ویژه ورزشکاران ،کودکان و نوجوانان این سرزمین است.

وی با اشاره به شهادت جمعی ازورزشکاران و دانش‌آموزان در میناب تصریح کرد: شهادت ورزشکاران ودانش‌آموزان بی‌گناه میناب، قلب‌مان را به درد آورد. این عزیزان سرمایه‌های آینده کشور بودند و از دست دادن آنها داغی بزرگ بر دل ملت ایران گذاشت. جامعه ورزش، خود را در غم این خانواده‌ها شریک می‌داند.

زهرا رحیمی در ادامه تأکید کرد: جامعه ورزش در کنار مردم ایستاده و معتقد است دفاع از عزت و امنیت کشور، حق مسلم ایران است. امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند حفظ وحدت، همدلی و انسجام ملی هستیم.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha