حجت الاسلام والمسلمین عباس فرازی نیا ضمن تسلیت به مناسبت شهادت رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت الله خامنهای (ره)، ابعاد مختلف این مصیبت عظمی را تشریح کرد و بر صلابت ملت ایران و نقش شهادت در نابودی دشمنان و امید به آیندهای روشنتر تأکید کرد.
وی با بیان اینکه ما همگی به ساحت مقدس ولی نعمت خود، امام رضا (ع) و همچنین به محضر حضرت صاحب الامر (عج) این مصیبت جانکاه را تسلیت عرض میکنیم، اظهار کرد: در این روزها امت اسلامی داغدار فقدان این سید والا مقام، این مرجع عالیقدر و این پیشوای عظیمالشأن است، اما همانگونه که مصیبت ائمه طاهرین (ع) در نهایت موجب فرج شیعه و نابودی بنیامیه شد، انشاءالله شهادت حضرت آقا به دست اشقیالاشقیاء زمان، زمینه نابودی یهود، صهیونیسم و آمریکا را فراهم خواهد آورد.
مشاور تولیت آستان قدس رضوی در امور حوزوی با اشاره به فداکاری رهبر شهید، افزود: ما همیشه میگفتیم جانم فدای رهبر، اما ایشان سبقت گرفت و خود را فدای امت کرد.
حجت الاسلام فرازی نیا ادامه داد: ما باور داریم که فرماندهی این مملکت و هدایت بندگان صالح خدا از جانب امام زمان (عج) است و قطعاً در این مصیبت عظمی، از سوی خدای متعال و امام زمان (عج)، سکینه و آرامشی بر دلهای ما نازل خواهد شد تا مسیر را به درستی ادامه دهیم.
وی افزود: ایشان شبانهروز در پی بندگی خدا، جهاد علمی، مدیریتی، تربیت بهترین امت و بهترین شاگردان بودند و بارها شنیدیم که آقا آرزوی شهادت میکردند و در نماز بر پیکر حاج قاسم، برای شهادت اشک ریختند.
حجت الاسلام فرازی نیا با بیان اینکه امت امام خامنهای (ره) ماتمزده و متألم روحی هستند، اما مضطرب نیستند، تأکید کرد: ما در فراق چنین پدری گریه میکنیم و عزاداری خواهیم کرد، اما اضطراب نداریم، چرا که باور داریم اگر آقای ما رفت، مولایمان صاحبالزمان (عج) است و خدای او، خدای خامنهای است بنابراین رفتن به سوی خدا ما را به کمالات میرساند.
وی ابراز امیدواری کرد که غافلان نیز در مراسم تشییع امام خامنهای شرکت کرده و توبه کنند و همصدا با ملت ایران در برابر دشمنان بایستند.
حجت الاسلام فرازی نیا همچنین به تدبیرات رهبر شهید برای پس از خود اشاره کرد و گفت: حضرت آقا در زمان حیاتشان، برنامهریزیهای دقیقی برای پس از خود داشتند و امورات نظامی، مجلس خبرگان و دفترشان را تدبیر کرده بودند.
مشاور تولیت آستان قدس رضوی در امور حوزوی در بخش دیگری از سخنان خود، بر لزوم حفظ وحدت و پرهیز از اختلافافکنی، تأکید کرد و افزود:الان وقت تسویه حساب با این و آن نیست؛ وقت تندروی و کندروی، اصولگرایی و اصلاحطلبی نیست، باید گذشته را فراموش کنیم و با آرامش، مراسم وداع و تشییع را با شکوه برگزار نماییم.
وی ادامه داد: همه ما مقلد حضرت آقا بودیم و اکنون که ایشان به شهادت رسیدهاند، طبق فتوای اکثر مراجع معظم، بقا بر تقلید مجتهد اعلم شهید، یعنی حضرت آیت الله خامنهای (ره)، واجب است و بر تقلید از ایشان باقی میمانیم.
در پایان، حجت الاسلام فرازی نیا ضمن تقدیر و تشکر صمیمانه از دلاورمردان نیروهای مسلح، پاسداران گرانقدر، ارتشیان سلحشور و عزیزان نیروی انتظامی، از آنان خواست تا در این ایام حساس، ضمن پایبندی به وظایف خطیر خود، در راستای انتقام خون شهیدان والامقام و با محوریت تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با اقتدار و قاطعیت با دشمنان برخورد کنند.





نظر شما