تحولات منطقه

وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی خطاب به برخی از سلبریتی‌های فرهنگی و سیاسی نوشت: برخی از این افراد در واکنش به آمریکا و صهیونیسم دچار خفقان شدند.

برخی سلبریتی‌های فرهنگی و سیاسی در واکنش به آمریکا و صهیونیسم دچار خفقان شدند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سیدعطاءالله مهاجرانی وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی روز جمعه (۱۴ فروردین ماه) در صفحه شخصی خود در شبکه ایکس خطاب به برخی از سلبریتی‌های فرهنگی و سیاسی نوشت: «دقت کرده‌اید برخی سلبریتی‌های موسیقی یا سینمایی یا فرهنگی و یا سیاسی وقتی می‌خواهند با جمهوری اسلامی مقابله کنند همگی مثل خرس می‌غرند و مثل گرگ زوزه می‌کشند. مثل واکنش درباره قتل مشکوک مرحوم مهسا امینی و شورش دی‌ ماه. ‏وقتی نوبت به امریکا و صهیونیسم می‌رسد، دچار خفقان و ‌لالمانی!»

وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین نوشت: «‏کانون نویسندگان خبر درگذشت م. آزرم را اعلام کرده بود. پیش از این در فوت مشکوک مهسا امینی بیانیه اتقلابی صادر کردند. فکر کردم برای شهادت ۱۶۸ کودک دانش آموز دبستان میناب و یا حمله آمریکا و اسراییل به ایران و بمباران مراکز فرهنگی و تاریخی بیانیه دادند!

‏نه دعا نه نفرین. همانانند!»

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha