تحولات منطقه

در آستانه فرارسیدن دهه کرامت، آیین تبرک پرچم‌های گنبد مطهر حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع) با حضور خادمان بارگاه منور رضوی، در حرم مطهر برگزار شد تا این پرچم‌ها همراه با کاروان‌های «زیر سایه خورشید»، عطر و حال‌وهوای معنوی حرم امام مهربانی‌ها را به شهرها

متبرک شدن پرچم‌های گنبد مطهر رضوی برای همراهی با کاروان‌های "زیر سایه خورشید"
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

در این آیین، پرچم‌های متبرک در جوار گنبد نورانی حضرت ثامن‌الحجج (ع) قرار گرفت تا از غبار حرم مطهر رضوی بهره‌مند شود و سپس در اختیار خادمان و کاروان‌های اعزامی قرار گیرد.

کاروان‌هایی که در ایام دهه کرامت با حضور در میان مردم، پیام مهر، کرامت و مهربانی امام رضا (ع) را در سراسر ایران اسلامی، منتشر می‌کنند.جشن‌های مردمی «زیر سایه خورشید» که امسال نوزدهمین دوره برگزاری خود را تجربه می‌کند، درطول سال‌های گذشته به یکی از گسترده‌ترین حرکت‌های فرهنگی و مردمی در ایام دهه کرامت تبدیل شده است.

در قالب این طرح، کاروان‌های رضوی متشکل از خادمان حرم مطهر همراه با پرچم متبرک گنبد رضوی به اقصی نقاط کشور اعزام می‌شوند تا مردم در شهرها، روستاها و مناطق مختلف، حال و هوای زیارت حرم امام رضا (ع) را از نزدیک، تجربه کنند.

انتقال فرهنگ رضوی به اقصی نقاط کشور

مدیر خدمه حرم مطهر رضوی، درحاشیه این مراسم، با اشاره به فلسفه حضور این کاروان‌ها در میان مردم گفت: هدف از اعزام کاروان‌های «زیر سایه خورشید»، انتقال فرهنگ رضوی، فراهم کردن امکان زیارت از راه دور برای کسانی است که توفیق حضور در مشهد مقدس را ندارند و همچنین ایجاد پیوندی عمیق‌تر میان ارادتمندان اهل‌بیت (ع) با بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) است.

سیدعلی بامشکی، افزود: خادمان حرم مطهر رضوی به نمایندگی از آستان قدس رضوی در شهرها و مناطق مختلف حضور پیدا می‌کنند و مردم نیز با تبرک جستن از پرچم متبرک گنبد مطهر حضرت رضا (ع)، حال و هوای زیارت را تجربه می‌کنند و دل‌هایشان را به حریم نورانی آن حضرت، گره می‌زنند.

وی با بیان اینکه، اشاعه فرهنگ رضوی و ترویج سیره نورانی امام رضا (ع) از مهم‌ترین اهداف این حرکت فرهنگی و معنوی است، ادامه داد: کاروان‌های رضوی در ایام دهه کرامت با حضور در اجتماعات شبانه مردم ولایتمدار، مساجد، مدارس، بیمارستان‌ها، زندان‌ها، مراکز فرهنگی و مناطق کم‌برخوردار، برنامه‌های متنوعی از جمله جشن‌های مردمی، دیدار با خانواده‌های شهدا، عیادت از بیماران و تکریم خادمان اجتماعی را برگزار می‌کنند.

به گفته این مقام مسئول، پرچم‌های متبرک گنبد مطهر رضوی، پس از تبرک در حرم امام رضا (ع) همراه با کاروان‌های اعزامی در میان مردم به اهتزاز درمی‌آید و جلوه‌ای از برکت و عنایت امام مهربانی‌ها را در دل شهرها و روستاهای کشور جاری می‌سازد.

شایان ذکر است، دهه کرامت رضوی امسال از ۳۰ فروردین‌ماه ۱۴۰۵، هم زمان با روز میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) آغاز و تا ۹ اردیبهشت‌ماه، سالروز میلاد باسعادت حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع)، ادامه خواهد داشت.

در این ایام، برنامه‌های گسترده‌ای در قالب نوزدهمین دوره جشن‌های مردمی «زیر سایه خورشید» با حضور کاروان‌های رضوی در اقصی نقاط کشور، برگزار می‌شود.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha