تحولات منطقه

در حالی که هنوز تصمیم نهایی درباره زمان از سرگیری رقابت‌های لیگ برتر فوتبال گرفته نشده، گزارش‌ها از تلاش برخی باشگاه‌ها برای جمع‌آوری امضا با هدف جلوگیری از شروع دوباره مسابقات حکایت دارد.

اختلاف نظر باشگاه‌ها درباره ادامه لیگ برتر / جمع آوری امضا برای توقف مسابقات
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

پس از تحولات اخیر و وقفه در مسابقات، سرنوشت ادامه رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران همچنان نامشخص است و فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ در حال بررسی گزینه‌های مختلف برای ادامه فصل هستند. در این میان اختلاف نظر میان باشگاه‌ها درباره برگزاری یا لغو ادامه مسابقات بیشتر از گذشته نمایان شده است.

بر اساس گزارش‌ها، از میان ۱۶ تیم حاضر در لیگ برتر، تعداد قابل توجهی از باشگاه‌ها تمایل چندانی به ادامه مسابقات ندارند. تیم‌های پایین جدول که در محدوده سقوط قرار دارند، در کنار برخی تیم‌های میانه جدولی مانند فجرسپاسی، خیبر و ملوان، از جمله باشگاه‌هایی هستند که ادامه رقابت‌ها برای آنها چندان تعیین‌کننده به نظر نمی‌رسد و حتی ترجیح می‌دهند فصل در همین مقطع به پایان برسد.

در سوی دیگر، برخی تیم‌های بالای جدول از جمله پرسپولیس، تراکتور، سپاهان، گل‌گهر، چادرملو و فولاد از ادامه مسابقات استقبال می‌کنند، زیرا هنوز شانس خود را برای بهبود جایگاه در جدول یا کسب سهمیه آسیایی از دست نداده‌اند. در این میان پرسپولیس بیشترین تمایل را برای برگزاری ادامه لیگ دارد و امیدوار است در هشت هفته باقی‌مانده بتواند خود را به جمع مدعیان بالای جدول برساند.

تراکتور نیز از دیگر تیم‌هایی است که با ادامه مسابقات موافق است، چرا که مسئولان این باشگاه معتقدند تیمشان از مدعیان اصلی قهرمانی است و ادامه بازی‌ها می‌تواند فرصت مناسبی برای اثبات این موضوع باشد. در مقابل برخی باشگاه‌ها با اشاره به مسائل مختلفی از جمله مشکلات مالی، شرایط پس از جنگ و دشواری‌های اجرایی برگزاری مسابقات، خواستار پایان یافتن فصل شده‌اند.

باشگاه‌هایی که خواستار توقف مسابقات هستند، در نامه‌ای دلایلی از جمله نیاز تیم‌ها به زمان آماده‌سازی، تداخل برنامه‌ها با اردوهای تیم ملی، کمبود ورزشگاه برای برگزاری همزمان هفته‌های پایانی، هزینه بالای اسکان در تهران و نگرانی‌های امنیتی برای برگزاری مسابقات را مطرح کرده‌اند.

در همین حال مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، اعلام کرده است که در صورت لغو ادامه مسابقات، تیم‌ها بر اساس جایگاه فعلی جدول برای حضور در رقابت‌های آسیایی معرفی خواهند شد؛ موضوعی که می‌تواند در معادلات باشگاه‌ها برای موافقت یا مخالفت با ادامه لیگ تأثیرگذار باشد.

از سوی دیگر سازمان لیگ در حال بررسی سناریوهای مختلف برای برگزاری ادامه رقابت‌ها از جمله برگزاری متمرکز مسابقات در چند ورزشگاه تهران و کرج است. در صورت نهایی شدن این طرح، احتمال دارد بازی‌ها در ورزشگاه‌هایی مانند شهرقدس، پاس قوامین، شهید کاظمی و شهدای اسلامشهر به همراه ورزشگاه انقلاب کرج برگزار شود.

تصمیم نهایی درباره ادامه یا توقف رقابت‌های لیگ برتر قرار است پس از جمع‌بندی دیدگاه باشگاه‌ها و بررسی شرایط اجرایی از سوی فدراسیون فوتبال اعلام شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha