تحولات منطقه

رئیس جمهور لبنان تأکید کرد که دولت این کشور نهایت تلاش خود را برای توقف جنگ و پایان دادن به خونریزی‌ها بکار می‌گیرد.

رئیس جمهور لبنان: دولت نهایت تلاش خود را برای توقف جنگ به کار می‌گیرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

«جوزف عون» رئیس جمهور لبنان ابراز امیدواری کرد که در نشست فردا بین سفرای لبنان، آمریکا و رژیم صهیونیستی در واشنگتن، توافق برای آتش‌بس حاصل شود.

وی گفت: فرصت برای دستیابی به راه‌حل پایدار وجود دارد اما اسرائیل باید به درخواست‌ها برای توقف تجاوزاتش علیه لبنان پاسخ مثبت دهد.

رئیس جمهور لبنان تصریح کرد: مذاکرات با اسرائیل بر عهده دولت لبنان است نه هیچ طرف دیگری زیرا این یک مسئله حاکمیتی است و لبنان در این مسئله شریکی ندارد.

عون تأکید کرد: ما تدابیر امنیتی برای ممانعت از قاچاق سلاح یا ورود پول‌های غیرقانونی اتخاذ کردیم.

پیشتر رسانه‌ها گزارش دادند که به دنبال نخستین تماس تلفنی مستقیم سفیران لبنان و رژیم صهیونیستی در واشنگتن، دو طرف از توافق در مورد برگزاری نشستی به منظور بررسی موضوع آتش‌بس خبر دادند.

بر اساس این گزارش، در تماس تلفنی ندی حماده معوض و یحیئیل لیتر سفیران لبنان و اسرائیل در واشنگتن، دو طرف توافق کردند برای بررسی آتش بس، روز سه‌شنبه در واشنگتن و با نظارت آمریکا نشستی را برگزار کنند.

لیتر تاکید کرد که این مذاکرات با دولت لبنان انجام خواهد شد.

در همین ارتباط «حسین الحاج حسن» نماینده فراکسیون وفاداری در پارلمان لبنان و نزدیک به حزب الله اعلام کرد: ماحصل سیاسی مذاکرات باید عادلانه باشد و حاکمیت و کرامت [لبنان] را حفظ کند.

وی تصریح کرد: حزب‌الله با دقت جزئیات [تحولات را] دنبال می‌کند و ما در اعلام نتایج مذاکرات پیش داوری نمی‌کنیم، [اما] نقطه ضعف، در عملکرد دولت لبنان است.

الحاج حسن ادامه داد: دولت لبنان برای تحقق چیزی برای مردم، فشاری وارد نکرده است، بلکه پی در پی در حال امتیاز دادن است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha