تحولات منطقه

فرمانده انتظامی نیشابور از دستگیری ۵ تن از اوباش و شرور تحت تعقیب و عامل تخریب خودروهای شهروندان و توقیف ۱۸ دستگاه موتورسیکلت هنجارشکن خبر داد.

دستگیری ۵ شرور سابقه‌دار و توقیف ۱۸ دستگاه موتورسیکلت هنجارشکن در نیشابور
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سرهنگ حسین احمدی اظهار کرد: ۵ تن از اوباش و شرور تحت تعقیب که با اقدامات مجرمانه خود سبب اخلال در نظم و امنیت، ایجاد رعب و وحشت و تخریب خودروهای شهروندان شده بودند، شناسایی و دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی نیشابور افزود: ماموران دایره اطلاعات کلانتری ۱۴ با همکاری تیم تجسس کلانتری ۱۱، با رصد اطلاعاتی دقیق این ۵ شرور را در کمتر از ۳ ساعت در یکی از نقاط شهر شناسایی و دستگیر کردند.

وی ادامه داد: این متهمان که سوابق متعددی در زمینه اخلالگری و ایجاد ناامنی داشتند، پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند.

احمدی از توقیف ۱۸ دستگاه موتورسیکلت با پلاک مخدوش و انجام حرکات مخاطره‌آمیز در بلوار عرفان و افلاک‌نما نیشابور خبر داد.

فرمانده انتظامی نیشابور بیان کرد: این موتورسیکلت‌ها با اقدامات هنجارشکنانه خود موجب سلب امنیت و آسایش روحی و روانی شهروندان شده بودند که توسط کلانتری ۱۲ جمهوری توقیف و ضمن تشکیل پرونده به پارکینگ منتقل شدند.

وی از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف و یا وارد شدن خسارت، مراتب را به کلانتری ۱۴ اطلاع دهند تا اقدامات قانونی لازم صورت پذیرد.

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha