تحولات منطقه

معاون استاندار خراسان جنوبی با حضور در اجتماع مردم شهرستان بشرویه گفت: بشرویه نماد ایمان، ولایت‌مداری و حضور در صحنه است.

بشرویه نماد ایمان، ولایت‌مداری و حضور در صحنه است
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

حسین شرافتی راد شب گذشته در اجتماع مردم شهرستان بشرویه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ رمضان این شهرستان، از بشرویه به عنوان شهری مؤمن، انقلابی و سرشار از ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی یاد کرد.

وی در این اجتماع مردمی، ضمن ابلاغ سلام استاندار خراسان جنوبی به مردم شهرستان بشرویه، اظهار کرد: شهدای والامقام جنگ رمضان بشرویه همچون شهیدان سردار ابراهیم زاده و سردار شهید ثقفی فر محافظ ویژه رهبر شهیدمان که فرزندان این شهرستان بودند جلوه‌ای از روحیه ایثار، ولایت‌مداری و پایبندی مردم این خطه به آرمان‌های انقلاب اسلامی هستند.

این مقام مسئول با اشاره به ارادت ویژه مقام معظم رهبری به مردم بشرویه افزود: این محبت متقابل ریشه در ایمان، اخلاص و وفاداری مردم این منطقه به ارزش‌های اسلامی و انقلابی دارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی همچنین به فعالیت موکب‌های مردمی بشرویه در ایام اربعین حسینی اشاره کرد و گفت: حضور فعال مردم این شهرستان در برپایی موکب‌ها نشان‌دهنده عمق باورهای دینی و فرهنگ مذهبی در میان مردم این دیار است.

شرافتی‌راد حضور گسترده مردم در عرصه‌های مختلف انقلاب اسلامی را نشانه‌ای از بصیرت و وفاداری آنان دانست و تأکید کرد: این حضور پرشور پیام روشنی برای دشمنان دارد و نشان می‌دهد که مردم ایران همچنان پایبند به آرمان‌های انقلاب و مکتب عاشورا هستند.

وی با بیان اینکه مردم ایران در شرایط سخت نیز با وحدت و همدلی در صحنه حضور دارند، خاطرنشان کرد: تفاوت ملت ایران با بسیاری از جوامع وابسته به غرب در همین روحیه ایستادگی و همراهی با نظام در بزنگاه‌های حساس است.

معاون استاندار در ادامه به ظرفیت‌های فرهنگی و هنری شهرستان بشرویه از جمله فعالیت گروه‌های سرود محلی اشاره کرد و این ظرفیت‌ها را فرصتی ارزشمند برای تقویت و ترویج فرهنگ دینی و انقلابی در جامعه دانست. که فرزندان این شهرستان در گروه های سرود مقام کشوری آوردند و در آن مراسم وقتی نام بشرویه به عنوان مقام آور کشوری اعلام شماره مایه سربلندی استان خراسان جنوبی در آن مراسم شدند .

وی همچنین با اشاره به رویکرد دولت در رسیدگی به مسائل معیشتی مردم اظهار داشت: دولت تلاش می‌کند با برنامه‌ریزی و اقدامات لازم، از بروز مشکلات در زندگی مردم جلوگیری کرده و شرایط بهتری برای آنان فراهم کند.

شرافتی‌راد در پایان بر ضرورت حفظ انسجام و وحدت در جامعه تأکید کرد و گفت: دشمنان همواره به دنبال ایجاد اختلاف در میان مردم هستند، اما ملت ایران با همدلی و اتحاد در مسیر دفاع از ارزش‌های انقلاب و خدمت به کشور استوار ایستاده‌اند و این ایستادگی پشتوانه محکمی برای مسئولین استانی و شهرستانی است . در این مراسم موکب های مستقر در میدان به مناسبت ولادت ولی نعمت ما خراسانی ها آقا جانمان امام رضا علیه السلام از حاضرین با شیرین پذیرایی نمودند.

خبرنگار: حسین مرتضوی خبرنگار

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha