تحولات منطقه

ارتش اسرائیل با هدف سنجش آمادگی رزمی نیروها برای سناریوهای اضطراری، رزمایش غافلگیرکننده و گسترده‌ای با مشارکت چندین تیپ نظامی در جبهه شرقی و در نزدیکی مرزهای مصر و اردن آغاز کرد.

رزمایش گسترده ارتش رژیم صهیونیستی در مرزهای مصر و اردن
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

ارتش اسرائیل از آغاز رزمایش نظامی گسترده‌ای با عنوان «کبریت و آتش» در مناطق مرزی با مصر و اردن خبر داد؛ مانوری که با مشارکت چندین تیپ نظامی و با هدف ارزیابی آمادگی نیروها برای سناریوهای عملیاتی اضطراری برگزار می‌شود.

به نوشته روزنامه عبری «معاریو»، این رزمایش از ساعات اولیه صبح جمعه با حضور فرماندهان مناطق مرکزی و جنوبی آغاز شده و بخش‌هایی از آن در مناطق استقرار تیپ‌های ۸۰ و ۹۶ در جبهه شرقی اجرا شده است.

بر اساس این گزارش، نمایندگانی از بازرسی ارتش اسرائیل نیز در محل‌های مختلف مستقر شده‌اند تا عملکرد نیروها و نحوه واکنش عملیاتی آنها در سناریوهای مختلف را ارزیابی کنند. در جریان این مانور، چندین سناریوی همزمان جنگی و همچنین رویدادهای انفجاری شبیه‌سازی شده تا توان ارتش برای انتقال سریع از وضعیت عادی به جنگی با شدت بالا مورد سنجش قرار گیرد.

در چارچوب این رزمایش، واحدهایی از نیروهای ویژه از طریق هوا به نوار غزه منتقل شدند و تجهیزات و نیروهای قابل توجهی از پایگاه‌های آموزشی و گردان‌هایی از تیپ «دیوید» نیز به مناطق عملیاتی اعزام شدند.

به گفته منابع نظامی، این رزمایش بخشی از برنامه گسترده ارتش اسرائیل برای افزایش آمادگی عملیاتی در بخش‌های مختلف و بهره‌گیری از تجربیات جنگ‌های گذشته است. همزمان با اجرای این مانور، تحرک گسترده نیروهای امنیتی، هواپیماها و خودروهای نظامی در مناطق مرزی و اطراف بحرالمیت قابل مشاهده خواهد بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha