تحولات منطقه

استاندار خراسان رضوی با دیدار با مدیر هواپیمایی تابان در خراسان رضوی گفت: جمعیت شهرستان مشهد به تنهایی از ۲۵ استان کشور بیشتر است؛ این موضوع نشان می‌دهد ظرفیت این استان، ظرفیت ویژه‌ای است. باید دست‌کم به ۲۴۰-۲۵۰ پرواز روزانه در خراسان رضوی برسیم.

استاندار خراسان رضوی: ظرفیت پروازهای استان ۲۴۰ تا ۲۵۰ پرواز در روز  است
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، حسین عبدالله‌پور، دیدار با مدیر هواپیمایی تابان در خراسان رضوی در دیدار با استاندار خراسان رضوی، دغدغه‌ها و مشکلات این هواپیمایی را به‌ویژه در بحث تأمین سوخت مطرح کرد.

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه تابان یکی از شرکت‌های هواپیمای قدیمی در کشور است، گفت: حتی اگر بتوانیم یک پرواز در فرودگاه‌های مشهد اضافه کنیم، باید این اقدامات برای آن انجام شود.

غلامحسین مظفری همچنین گفت: جمعیت شهرستان مشهد به تنهایی از ۲۵ استان کشور بیشتر است؛ این موضوع نشان می‌دهد ظرفیت این استان، ظرفیت ویژه‌ای است. باید دست‌کم به ۲۴۰-۲۵۰ پرواز روزانه در خراسان رضوی برسیم.

وی ضمن قول مساعدت نسبت به مشکلات تأمین سوختی در فرودگاه‌های مشهد گفت: تمامی امکانات استان باید برای حل این مشکل بسیج شوند؛ به ویژه برای شرکت‌هایی که پایه آن‌ها مشهد است، نباید با چنین مشکلاتی مواجه باشند.

استاندار خراسان رضوی همچنین گفت: در حاضر با پیگیری‌هایی که داشته‌ایم، سوخت هواپیما حتی برای صادرات وجود دارد و مشکل اصلی کمبود این سوخت نیست؛ بلکه مسئله حمل و نقل این سوخت است. با این حال، هر اقدامی که لازم است برای تأمین سوخت این هواپیما انجام خواهیم داد تا شرکت‌ها با مشکل مواجه نباشند.

مدیر هواپیمایی تابان در خراسان رضوی نیز با اشاره به مشکلاتی که در بحث تامین سوخت هواپیما در خراسان رضوی و محدودیت‌هایی که در این زمینه برای شرکت‌های هواپیمایی وجود دارد، گفت: اگر مشکل تأمین سوخت در خراسان رضوی بتواند حل شود، پروازها در این استان تا دو برابر می‌تواند افزایش پیدا کند.

حسین عبدالله‌پور افزود: روش نظام‌مندی برای اختصاص سوخت هواپیما به شرکت‌ها باید پیش‌بینی شود تا هر شرکت به تناسب نیاز و ظرفیت خود قادر به تامین سوخت باشد. بخصوص برای شرکت‌های هواپیمایی که پایه آنها در مشهد است، این موضوع تامین سوخت پس از جنگ تحمیلی رمضان به یک مشکل بزرگ تبدیل شده است.

وی همچنین گفت: با توجه به مشکلاتی که برای مخازن سوخت فرودگاه در جنگ به وجود آمد، در حال حاضر انتقال سوخت دشوار است و محدودیت وجود دارد. برای شرکت‌هایی مانند شرکت هواپیمایی تابان که پایه آن‌ها در مشهد است و امکان تامین سوخت از جای دیگر را ندارند، اهمیت این موضوع بسیار بیشتر است.

مدیر هواپیمایی تابان در خراسان رضوی همچنین از تاسیس رشته تحصیلی کاردانی خلبانی در مجموعه علمی کاربردی در هواپیمایی تابان خبر داد و گفت: برای اولین بار این رشته را وارد فضای دانشگاهی کرده‌ایم و قرار بر آن شده که این دانشگاه را به مشهد انتقال دهیم.

گفتنی‌ است؛ استاندار خراسان رضوی، با پیگیری تلفنی این موضوع از دستگاه‌های ذی‌ربط، برای حل مشکل شرکت‌های هواپیمایی قول مساعدت داد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha