تحولات منطقه

در پی وقوع دو زمین‌لرزه قدرتمند به بزرگی ۷.۲ و ۷.۵ ریشتر در ونزوئلا، دست‌کم ۳۲ نفر جان باختند و بیش از ۷۰۰ نفر زخمی شدند.

وقوع زمین‌لرزه‌های ویرانگر در ونزوئلا/ وضعیت اضطراری اعلام شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، دلسی رودریگز رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا اعلام کرد که در پی زمین‌لرزه شدید در این کشور دست‌کم ۳۲ نفر جان باخته و بیش از ۷۰۰ نفر زخمی شده‌اند.

وی اعلام کرد که دو زلزله به بزرگی ۷,۲ و ۷,۵ ریشتر و به دنبال آن تقریباً ۲۰ پس‌لرزه رخ داده است. مناطقی که بیشترین آسیب را دیده‌اند شامل کاراکاس و همچنین ایالت‌های میراندا، لا گوایرا، آراگوآ، کارابوبو و فالکون هستند.

خساراتی به زیرساخت‌ها و اختلال در خدمات اساسی مانند گاز، برق و آب گزارش شده است. اینترنت موبایل نیز قطع شده است. فرودگاه بین‌المللی مایکتیا به دلیل خسارت به زیرساخت‌ها بسته شد.

دولت ونزوئلا وضعیت اضطراری اعلام کرد و کلاس‌های مدرسه و فعالیت‌های غیر فوری را به حالت تعلیق درآورد.

آمار اولیه تلفات ۳۲ نفر و بیش از ۷۰۰ نفر زخمی است. کشورها و سازمان‌های بین‌المللی مختلفی، از جمله سازمان ملل، ایالات متحده آمریکا، هند، مکزیک و سایر کشورهای منطقه، همبستگی خود را با ونزوئلا ابراز و از این کشور حمایت کردند.

امروز چهارشنبه در ونزوئلا دو رشته زمین‌لرزه شدید رخ داد که بنا بر ارزیابی سازمان زمین‌شناسی آمریکا، بزرگی نخستین زمین‌لرزه ۷.۲ و دومی ۷.۵ ریشتر بوده است.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha