تحولات منطقه

جانشین پلیس راهور فراجا از پیشنهاد این پلیس برای رایگان شدن عوارض آزادراه غدیر در روزهای برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید خبر داد و گفت اجرای این طرح به کاهش ترافیک محور کرج ـ تهران کمک خواهد کرد.

پیشنهاد پلیس برای رایگان شدن عوارض آزادراه غدیر در ایام مراسم تشییع
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

جانشین پلیس راهور فراجا با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای مدیریت ترافیک مراسم تشییع رهبر شهید، از ارائه پیشنهادی به سازمان راهداری برای رایگان شدن عوارض آزادراه غدیر در روزهای برگزاری این مراسم خبر داد.

سردار سید تیمور حسینی (مؤمنی) با بیان اینکه موفقیت اجرای این مأموریت به همکاری شهروندان وابسته است، گفت جزئیات محدودیت‌های ترافیکی در محورهای برون‌شهری و معابر شهری به‌زودی اعلام خواهد شد.

وی با اشاره به پیش‌بینی ۱۴ محور ورودی به تهران برای هدایت خودروها به پارکینگ‌ها و اتصال به شبکه حمل‌ونقل عمومی، افزود تأمین ناوگان حمل‌ونقل عمومی در شهرهای میزبان، به‌ویژه قم، از مهم‌ترین چالش‌های پیش‌رو است.

جانشین پلیس راهور همچنین از دستگاه‌های اجرایی خواست ظرفیت پارکینگ‌های خود را در اختیار ستاد برگزاری قرار دهند و بر حفظ مسیرهای ویژه امدادی برای تردد خودروهای امدادی و اتوبوس‌های حمل‌ونقل عمومی تأکید کرد.

به گفته وی، در صورت موافقت با رایگان شدن عوارض آزادراه غدیر، بخشی از خودروهای ورودی از غرب کشور به جای محور کرج ـ تهران از این آزادراه تردد خواهند کرد که نقش مؤثری در کاهش بار ترافیکی پایتخت خواهد داشت.

سردار مؤمنی همچنین از شهروندان خواست در روزهای برگزاری مراسم حتی‌الامکان از وسایل حمل‌ونقل عمومی استفاده کنند، پیش از سفر از سلامت فنی خودروهای خود اطمینان حاصل کنند و محل پارک خودرو را برای سهولت در زمان بازگشت ثبت یا یادداشت کنند. وی تأکید کرد پلیس ۱۱۰ نیز برای راهنمایی و پاسخگویی به شهروندان آماده خدمت‌رسانی خواهد بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha