به گزارش قدس، عباس خداشناس اظهار کرد: تاکنون ۱۲۰هزار و ۳۰۰ نفر از استان خراسان رضوی در سامانه سماح برای سفر اربعین ثبتنام کردهاند و این استان پس از تهران، رتبه دوم کشور را از نظر تعداد ثبتنامکنندگان به خود اختصاص داده است.
مدیر روابط عمومی حج و زیارت خراسان رضوی با تاکید بر ثبتنام زائرین در سامانه سماح و دریافت بیمه اربعین گفت:تاکنون بیش از یک میلیون و ۵۰۰ نفر در سطح کشور ثبت نام کردند که از این تعداد ۱۲۰هزار و ۳۰۰نفر در خراسان رضوی هستند.
وی آمار ۳ شهر اول استان شامل مشهد را ۷۴ هزار و۷۱۶ نفر بیان کرد و افزود: در شهر نیشابور ۵هزار و ۸۳۸ و سبزوار ۵ هزار و۷۰۳ نفر ثبت نام کرده آمد.
خداشناس در خصوص ۳ استان اول در ثبت نام اربعین خاطرنشان کرد: در تهران ۱۸۶هزار و۱۶۱ نفر و خراسان رضوی ۱۲۰هزار و ۳۰۰ و خوزستان ۱۰۲ هزار و ۱۷۷ نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند.
مدیر روابط عمومی حج و زیارت خراسان رضوی بیان کرد: طبق برنامه ریزی ستاد اربعین راهپیمایی اربعین حسینی از ۳ تا ۱۵ مرداد برگزار می شود لذا متقاضیان اعزام به سفر اربعین حسینی حتماً قبل از اعزام نسبت به ثبت نام در سامانه سماح اقدام کنند تا مشکلی برای زائران هنگام خروج از کشور به وجود نیاید.




نظر شما