تحولات منطقه

جمعیت هلال‌احمر در اطلاعیه شماره ۳ ستاد اربعین اعلام کرد: از ۲۵ تیر تا ۶ مرداد، بیش از ۳۶۰ هزار خدمت رایگان به زائران اربعین ارائه شده و ۳۲۱ هزار و ۶۳۵ زائر نیز به کشور بازگشته‌اند.

ارائه بیش از ۳۶۰ هزار خدمت رایگان به زائران اربعین/ بازگشت ۳۲۱ هزار زائر به کشور
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

بر اساس اطلاعیه شماره ۳ ستاد اربعین این جمعیت، در بازه زمانی ۲۵ تیرماه تا ۶ مردادماه، تعداد زائران بازگشته به ایران ۳۲۱ هزار و ۶۳۵ نفر و تعداد زائران حاضر در کشور عراق ۹۶۹ هزار و ۴۰۲ نفر بوده است.

بر اساس این گزارش، مجموع خدمات اختصاصی جمعیت هلال‌احمر شامل خدمات پزشکی و ویزیت، خدمات دارویی، پرستاری و پاراکلینیکی، امداد و انتقال، رادیولوژی و آزمایشگاهی تاکنون به ۱۰۴ هزار و ۲۳۰ مورد رسیده است.

همچنین مجموع خدمات رایگان ارائه‌شده به زائران، شامل خدمات اختصاصی جمعیت هلال‌احمر، خدمات موکب‌های داوطلبانه و مردمی و خدمات موکب‌های مشترک با دولت عراق، تا این لحظه ۳۶۰ هزار و ۱۱۷ مورد اعلام شده است.

در این اطلاعیه آمده است: تا ۶ مردادماه، تعداد قطعی آسیب‌دیدگان در حوادث مرتبط با سفر اربعین یک‌هزار و ۴۸۷ نفر و شمار زائران فوت‌شده در عراق نیز هشت نفر ثبت شده است.

بر اساس اعلام ستاد اربعین جمعیت هلال‌احمر، گلودرد، ضعف و بی‌حالی، سردرد ناشی از گرمازدگی و دردهای مفصلی و عضلانی، از مهم‌ترین علل مراجعه زائران به مراکز درمانی هلال‌احمر در عراق بوده است.

جمعیت هلال‌احمر به زائران توصیه کرد با انتخاب زمان مناسب برای پیاده‌روی و زیارت و استفاده از کوله‌پشتی مناسب، لباس نخی و خنک و کفش مناسب، تا حد زیادی از بروز این مشکلات پیشگیری کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha