تحولات منطقه

۱۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۳
کد مطلب: ۱۱۶۰۰۱۶

سازمان وظیفه عمومی فراجا با رد شایعات منتشرشده در فضای مجازی درباره معافیت سربازان فراری اعلام کرد که هیچ نوع معافیت جدیدی برای این افراد در نظر گرفته نشده و همه مشمولان باید برای تعیین تکلیف وضعیت خدمتی خود به یگان خدمتی مراجعه کنند.

فراجا شایعه معافیت سربازان فراری را تکذیب کرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به نقل از فراجا، سازمان وظیفه عمومی در اطلاعیه‌ای تأکید کرد کارکنان وظیفه‌ای که به هر دلیل خدمت سربازی خود را به پایان نرسانده‌اند، موظفند از طریق یگان خدمتی وضعیت خود را مشخص کنند و اخبار منتشرشده درباره معافیت سربازان فراری صحت ندارد.

بر اساس این اطلاعیه، سربازان فراری در صورت خودداری از تعیین تکلیف وضعیت خدمتی، با محرومیت‌های اجتماعی از جمله محدودیت در دریافت تسهیلات بانکی، استخدام، خروج از کشور و برخی خدمات دیگر مواجه خواهند شد.

فراجا همچنین اعلام کرد درخواست‌هایی مانند معافیت پزشکی، کسر خدمت ناشی از تأهل یا فرزند، کسر خدمت ایثارگری والدین و سایر تسهیلات، تنها پس از تعیین تکلیف وضعیت فرار از خدمت و از طریق یگان خدمتی قابل بررسی خواهد بود.

سازمان وظیفه عمومی در پایان تأکید کرد تنها مرجع رسمی اطلاع‌رسانی اخبار مربوط به خدمت وظیفه عمومی، پایگاه اطلاع‌رسانی این سازمان و کانال‌های رسمی آن در پیام‌رسان‌های داخلی است و از مشمولان خواست به شایعات منتشرشده در فضای مجازی توجه نکنند.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha