تحولات منطقه

سخنگوی وزارت خارجه در پیامی به زبان کره‌ای در شبکه ایکس در واکنش به اخبار منتشر شده مبنی بر احتمال حضور نظامی کره جنوبی در خلیج فارس و تنگه هرمز نوشت:

هشدار تند ایران به کره‌جنوبی: هرگونه مشارکت با آمریکا پیامدهای جدی خواهد داشت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در پیامی به زبان کره‌ای در شبکه ایکس در واکنش به اخبار منتشر شده مبنی بر احتمال حضور نظامی کره جنوبی در خلیج فارس و تنگه هرمز نوشت: «روابط ایران و کره جنوبی بیش از ۶۴ سال سابقه دارد و همواره مبتنی بر احترام متقابل بوده است.»

او افزود: «ایران ارزش زیادی برای روابط دوستانه با کره جنوبی قائل است. با این حال، روشن است در شرایط فعلی که ملت ایران در حال دفاع از خود در برابر اقدامات‌ تجاوزکارانه و پاسخ قاطع به جنایات جنگی آمریکا علیه زنان و کودکان است، هرگونه مشارکت عملیاتی یا حضور نظامی دیگر طرف‌ها در خلیج فارس و تنگه هرمز، به منزله حمایت مستقیم از طرف متجاوز بوده و پیامدهای جدی خواهد داشت.»

سخنگوی وزارت خارجه ایران افزود: «هیچ کشور صاحب حاکمیت و مسئولیت‌پذیری تسلیم فشار و اخاذی آمریکا برای همدستی در ارتکاب اقدامات تجاوزکارانه و جنایات شنیع علیه ملت بزرگ ایران نمی‌شود.‌»

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha