تحولات منطقه

اردوی یک‌هفته‌ای آماده‌سازی تیم‌های ملی دوومیدانی ناشنوایان آقایان و بانوان باهدف حضور در مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۲۶ مالزی، از چهارشنبه ۱۸ شهریور به مدت یک هفته در ورزشگاه امام رضا (ع) برگزار می‌شود.

ورزشگاه امام رضا (ع) میزبان اردوی تیم‌های ملی دوومیدانی ناشنوایان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

رضا امین‌زاده، مدیرعامل مؤسسه تربیت‌بدنی بنیاد کرامت رضوی در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: اردوی آماده‌سازی تیم‌های ملی دوومیدانی ناشنوایان آقایان و بانوان به مدت یک هفته در مؤسسه تربیت‌بدنی بنیاد کرامت رضوی برگزار می‌شود.

وی افزود: این اردو باهدف آماده‌سازی ورزشکاران برای حضور در مسابقات دوومیدانی ناشنوایان قهرمانی آسیا ۲۰۲۶ مالزی برگزار شده و طی آن ملی‌پوشان دو بخش آقایان و بانوان برنامه‌های تمرینی خود را در مجموعه ورزشی مؤسسه تربیت‌بدنی بنیاد کرامت رضوی دنبال می‌کنند.

مدیرعامل مؤسسه تربیت‌بدنی بنیاد کرامت رضوی ادامه داد: تیم ملی دوومیدانی ناشنوایان آقایان با حضور ۹ ورزشکار از استان‌های خراسان رضوی، مرکزی، اصفهان، البرز، اردبیل و آذربایجان شرقی و چهار نفر از اعضای کادر فنی در این اردو حضور دارد.

امین‌زاده بیان کرد: تیم ملی دوومیدانی ناشنوایان بانوان نیز با حضور سه ورزشکار از استان‌های اردبیل، چهارمحال‌وبختیاری و فارس و یک نفر از اعضای کادر فنی، برنامه آماده‌سازی خود را در این مجموعه ورزشی انجام می‌دهد.

بهره‌مندی ملی‌پوشان ناشنوا از ظرفیت‌های ورزشی مؤسسه

وی با اشاره به ظرفیت‌های مؤسسه تربیت‌بدنی بنیاد کرامت رضوی برای میزبانی از اردوهای ورزشی گفت: تیم‌های ملی دوومیدانی ناشنوایان در طول برگزاری این اردو از مجموعه امکانات ورزشی و رفاهی مؤسسه بهره‌مند خواهند شد.

مدیرعامل مؤسسه تربیت‌بدنی بنیاد کرامت رضوی، خاطرنشان کرد: خدمات رفاهی و اسکان، پیست دوومیدانی ورزشگاه امام رضا (ع) و سالن بدنسازی از جمله ظرفیت‌هایی است که برای اجرای برنامه‌های تمرینی و آماده‌سازی ملی‌پوشان در اختیار این تیم‌ها قرار گرفته است.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha