تحولات منطقه

لامین یامال با اطمینان از شایستگی خود برای کسب توپ طلای ۲۰۲۶ صحبت کرد و گفت در کنار کیلیان امباپه، یکی از دو بازیکن برتر جهان است.

یامال برای توپ طلا خط و نشان کشید /  «من و امباپه بهترین‌های جهانیم»
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

لامین یامال در بخشی از مصاحبه خود با برنامه «یونیورسو والدانو» که نسخه کامل آن روز جمعه منتشر می‌شود، درباره شانسش برای کسب توپ طلا گفت: «فکر می‌کنم امسال شایسته این جایزه هستم؛ به خاطر چیزهایی که به دست آورده‌ام.»

ستاره بارسلونا در پاسخ به این سؤال که توپ طلا باید به چه بازیکنی برسد، بدون تردید نام خودش را مطرح کرد و گفت: «صادقانه معتقدم دو نفر از ما بهترین بازیکنان جهان هستیم؛ امباپه و من. برای من این موضوع کاملاً روشن است و هر کسی که بازی‌ها را تماشا کند، این را می‌داند.»

این اظهارات در حالی مطرح شده که یامال پیش‌تر درباره توپ طلا محتاط‌تر بود. او در نشست خبری پیش از دیدار بارسلونا برابر فاینورد گفته بود تصمیم درباره این جایزه در اختیار او نیست و تأکید کرده بود که برای کسب توپ طلا «التماس نمی‌کند».

با این حال، بارسلونا در روزهای اخیر حمایت جدی خود از یامال را نشان داده است. هانسی فلیک، سرمربی این تیم، یامال را بازیکنی خاص و شایسته کسب توپ طلا دانسته و رافا یوسته، نایب‌رئیس باشگاه، نیز ابراز امیدواری کرده است که «عدالت اجرا شود» و این جایزه به ستاره جوان بارسا برسد.

یامال همچنین درباره انتظارات بالایی که از او وجود دارد صحبت کرد و اعتراف کرد حتی پس از قهرمانی در جام جهانی نیز از عملکرد خودش کاملاً راضی نبوده است. او گفت احساس می‌کرد می‌توانسته عملکرد بهتری داشته باشد و حالا بی‌صبرانه منتظر جام جهانی بعدی است.

با وجود اعتمادبه‌نفس بالای یامال، رقابت برای توپ طلای ۲۰۲۶ به نظر می‌رسد بسیار گسترده‌تر از دو نام باشد. رودری، فابیان رویز، هری کین و خویچا کواراتسخلیا نیز از جمله بازیکنانی هستند که در میان مدعیان جدی قرار دارند و باید دید در نهایت رأی‌ها به سود کدام ستاره تمام خواهد شد.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha