به گزارش قدس، ابوالحسن نجفی در این خصوص اظهار کرد: ۲۹۳ مورد سازه غیرمجاز در اراضی کشاورزی استان خبر داد و گفت: ۷۸ مورد از آن در سالجاری تخریب شده است. بیشترین موارد شناساییشده مربوط به شهرستان بجنورد با ۱۲۱ مورد و پس از آن شیروان با ۴۶ مورد، سملقان با ۴۴ مورد، جاجرم با ۳۷ مورد، اسفراین با ۳۱ مورد، فاروج با ۹ مورد و راز و جرگلان با چهار مورد است.
وی افزود: بیشترین میزان تخریب سازه غیرمجاز نیز مربوط به شهرستان بجنورد با ۳۰ مورد است.
مدیرکل دفتر بازرسی و مدیریت عملکرد استانداری خراسانشمالی ادامه داد: همچنین در شهرستانهای جاجرم و فاروج هر کدام ۱۱ مورد، سملقان سه مورد و اسفراین ۲ مورد تخریب شد.
نجفی گفت: جدای از این در شهرستان اسفراین یک مورد توقف عملیات و جمعآوری مصالح انجام شده و ۶ مورد دیگر نیز در دست اقدام است.
نجفی از صدور جریمه برای ۱۱۸ مورد ساختوساز غیرمجاز در استان خبر داد و گفت: شهرستان سملقان با ۴۰ مورد، بیشترین میزان صدور جریمه را داشته و شهرستان مانه با یک مورد در پایینترین رتبه قرار دارد.





نظر شما