تحولات منطقه

وزرای خارجه ایران و عراق در نیویورک درباره همکاری‌های دوجانبه و امنیت مرزهای مشترک گفت‌وگو کردند و عراقچی هم تاکید کرد که بازگشت امنیت به تنگه هرمز مستلزم توقف اقدامات ناامن‌ساز آمریکا است.

عراقچی شرط بازگشت امنیت به تنگه هرمز را اعلام کرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و فؤاد حسین وزیر امور خارجه جمهوری عراق، عصر روز سه‌شنبه در حاشیه هشتاد و یکمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک، با هم دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار، طرفین ضمن بررسی روند همکاری‌های دو کشور در عرصه‌های مختلف از جمله اقتصادی، تجاری، کنسولی و امنیتی، بر تداوم تلاش‌ها برای توسعه روابط در همه زمینه‌های مورد علاقه دو کشور تاکید کردند.

وزرای امور خارجه ایران و عراق، صیانت از امنیت مرزهای مشترک را بسیار کلیدی دانسته و بر اهمیت اجرای توافق‌های صورت‌گرفته در این زمینه و مقابله مؤثر با تحرکات تروریستی تاکید کردند.

وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار ضمن تشریح آخرین تحولات مربوط به وضعیت کشتیرانی در تنگه هرمز، از جمله تفاهم حاصله بین ایران و عمان برای تعیین مسیرهای ایمن کشتیرانی تجاری، تصریح کرد ناامنی موجود در تنگه هرمز صرفا به دلیل اقدامات تجاوزکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی است و بازگشت امنیت به این تنگه مستلزم توقف اقدامات ناامن‌ساز آمریکا است.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین بر ضرورت پایبندی همه کشورهای منطقه به اصل حسن همجواری به‌ویژه ممانعت از استفاده طرف‌های متجاوز از قلمرو و امکانات آنها جهت تدارک و اجرای اقدامات غیرقانونی و تجاوزکارانه علیه ایران تأکید و خاطرنشان کرد که جمهوری اسلامی ایران در دفاع از حاکمیت و منافع ملی خود مصمم و جدی است.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha