فرانسه در نخستین بازی رسمی با هدایت زیدان، در استانبول با یک گل ترکیه را شکست داد. تکگل این مسابقه را کیلیان امباپه در دقیقه ۵۴ به ثمر رساند، اما مهاجم فرانسوی تنها چهار دقیقه بعد به دلیل مصدومیت زمین بازی را ترک کرد.
زیدان پس از مسابقه با اشاره به شرایط دشوار بازی در ترکیه، عملکرد شاگردانش را قابل قبول دانست و گفت با وجود تنها سه جلسه و نیم تمرین مشترک، تیم توانسته برنامههای مورد نظرش، بهویژه پرس سریع پس از از دست دادن توپ، را اجرا کند.
سرمربی فرانسه درباره امباپه نیز توضیح داد که او از ناحیه زانو آسیب دیده و وضعیتش خوب نیست. فدراسیون فوتبال فرانسه بعداً اعلام کرد مصدومیت این بازیکن مربوط به تاندون است و او سه مسابقه پیشروی خروسها در لیگ ملتهای اروپا را از دست خواهد داد.
امباپه در این مسابقه از جناح کناری کار را آغاز کرد و در نهایت گل پیروزی فرانسه را به ثمر رساند. زیدان درباره انتخاب این پست گفت امباپه در دوران حرفهای خود در تمامی پستهای هجومی بازی کرده و مشکلی با تغییر جایگاهش ندارد.
فرانسه در ادامه لیگ ملتهای اروپا باید ابتدا ششم مهرماه در خانه بلژیک به میدان برود، سپس دهم مهر میزبان ایتالیا باشد و سیزدهم مهر بار دیگر در زمین بلژیک بازی کند؛ سه مسابقهای که زیدان باید بدون ستاره مصدوم خود برای آنها برنامهریزی کند.




نظر شما