تحولات منطقه

قدس آنلاین:فرمانده ناجا از فرمانده انتظامی خراسان شمالی به دلیل برقراری شایسته نظم و امنیت تعطیلات نوروزی که منجر به کسب رتبه برتر در بین استان های کشور تقدیر کرد.<BR>

فرمانده انتظامی خراسان شمالی مدیر برتر و برگزیده ناجا شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین از بجنورد، سردار دکتر اسماعیل احمدی مقدم در پیامی از سردار صفوه الله محمدی به دلیل کسب رتبه برتر در برقراری و تامین نظم و امنیت تعطیلات نوروزی سال 1392 ، که حائز رتبه برتر در بین استان های کشور شده با اهداء لوح ، تقدیر و تشکر کرد.
متن پیام بین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
فرمانده محترم انتظامی استان خراسان شمالی
سردار سرتیپ دوم پاسدار صفوه الله امام وردی محمدی
نظر به ارزیابی بعمل آمده عملکردهای یگان های ناجا در برقراری نظم و امنیت تعطیلات نوروزی سال 1392 ، فرماندهی انتظامی آن استان حائز رتبه برتر در بین استان های شده است.
این موفقیت موهون برنامه ریزی – هدایت، نظارت و اقدامات موثر جناب عالی و همه همکاران محترم در ایران اسلامی و رضایت مسئولین را به همراه داشته است.
لذا به پاس خدمات و اقدامات شایسته آن یگان ، مراتب قدردانی و تشکر خود را از شما و کلیه فرماندهان ، مدیران و کارکنان زیر مجموعه ابراز می دارم
امید است که در سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی با تلاش و کوشش بیشتر در سایه عنایات و تاییدات خداوند قادر سبحان و توجهات حضرت ولی عصر(عج) با پیروی از منویات فرماندهی معظم کل قوا در جهت پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و رسالت ناجا موفق و موید باشید.
انتهای خبر/.

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha