تحولات منطقه

یک شهروند از ایتالیا با امام خمینی دیدار کرد. او برای ادای احترام به جمهور اسلامی و به شیعیان آمده بود. او بابت آنچه که انقلاب تا کنون برای پیشرفت آرمان و به نام خدا انجام داده است از رهبر انقلاب تشکر کرد.

تنها سوپرمیلیاردری که امام(ره) پیشانی‌اش را بوسید/عکس
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از فارس، شهید ادواردو آنیلی تنها پسر جیوانی آنیلی که ثروتمندترین خانواده ایتالیا محسوب می‌شد، بود. به استناد مستندی که با موضوع زندگی این شهید تهیه شده درآمد سالیانه این خانواده سه برابر درآمد نفتی جمهوری اسلامی ایران بود. و از جمله دارایی های آنان باشگاه یوونتوس و کارخانجات ماشین فیات، لامبورگینی، فراری و ... بود. طبیعی است که با چنین ثروتی هر انسانی ممکن است حتی نتواند در خوابش هم خود را جای پسر آنیلی بزرگ بگذارد.

موضوع زندگی ادواردو هم از آن حکایت‌هایی است که انگشت تعجب همه را به دهان می‌برد و نشان می‌دهد اگر به خدا برسی حتی چنین زندگی و ثروت افسانه‌ای هم برایت بی‌ارزش می‌شود.

به قول حضرت شمس:

آنکس که تو را شناخت جان را چه کند/فرزند و عیال و خانمان را چه کند/دیوانه کنی هر دو جهانش بخشی/دیوانه تو هر دو جهان را چه کند

 ادواردو پس از اینکه دین اسلام و مذهب شیعه را پذیرفت دست از دنیا شست و راه دیگری در پیش گرفت. او سفری به ایران داشت و در آن سفر با امام خمینی(ره) نیز دیدار کرد.

ادواردو که حالا دیگر نام خود را هشام عزیز گذاشته بود بعد از مسلمان شدن از طرف خانواده طرد شد و پسری که پدرش جزو اولین ثروتمندان دنیا بود برای رفت و آمدش حتی کرایه تاکسی هم نداشت. سرانجام یهودیانی که چشم به اموال خاندان آنیلی داشتند و از طرف دیگر مسلمان شدن تنها وارث این خانواده داغی گران بر سینه شان گذاشته بود با توطئه ای او را به شهادت رساندند.

آنچه پیش روی شماست متن دستخط ادواردو آنیلی به زبان ایتالیایی است که پبشنهاد ادواردو به عنوان متن خبر ملاقات او با حضرت امام (ره) است. ملاقاتی که در 8 شهریور 1360 در حضور مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای، هاشمی رفسنجانی، مرحوم حاج احمد خمینی و آقای فخرالدین حجازی انجام شد. چون قرار نبود نام ادواردو ذکر شود این ملاقات جنبه خبری نداشت و لذا متن زیر تقدیم دفتر امام (ره) نگردید. شهید آنیلی تنها خارجی ‌ای بود که توفیق داشت حضرت امام پیشانی‌اش را ببوسد.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 10
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • كارمند IR ۱۲:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
    37 15
    خدا رحمتش كند كه همچون مولايش غريبانه و مظلوم به شهادت رسيد...
  • علي IR ۰۵:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۲
    18 2
    واقعا خدا رحمتش کنه.. مرد به اين ميگن..
  • سميه IR ۰۷:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۲
    15 3
    خوش به سعادتش که راهش را درست انتخاب کرد
  • سيروس IR ۰۹:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۲
    9 2
    کاش ايران با بکار بردن سياستي اورا از ايتاليا خارج مي کرد تا اورا نکشند.... البته ظاهرا هيچ شرکتي به او بليط هواپيما هم نمي فروخت ... به اضافه اينکه او فکر مي کرد پدر قدرتمندش که هم سناتور بود و مولتي ميليلردر از او محافظت مي کند و اصلا فکر نمي کرد که پدرش هم همدست دشمنانش باشد...
  • ليلا IR ۰۹:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۲
    20 2
    روحش شاد ويادش گرامي
  • ? IR ۱۱:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۲
    2 0
    اين شعر كه نوشتيد از حضرت شمس نيست . از خواجه عبدالله است .
  • مهدي آرام نژاد IR ۱۳:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۲
    20 1
    ادواردو آنيلي مظلومانه كشته شد . در ايام محرم كه ايام شهادت مظلومانه ي مظلوم ترين شهيد است ياد وي را گرامي داشته و اميدوارم با سالار شهيدان محشور شود . روحش شاد /صلوات
  • آريا IR ۱۷:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۲
    13 0
    خدا رحمتش کند مظلومانه به شهادت رسيد کسي که به اين همه ثروت پشت پا بزند ببين چه روح بزرگي دارد
  • مسعود IR ۰۰:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۳
    1 0
    دو بيتي كه ذكر فرموده‌ايد متعلق به حضرت شمس نيست و براي شيخ بهايي است.