به گزارش قدس آنلاین به نقل از فارس ، حسن اکبری در مورد انواع صبحانههای مقوی و سالم از دیدگاه طب سنتی گفت: زمانی که هنگام شام غذاهای چرب آن هم به میزان زیاد مصرف می شود و سپس بدن به خواب می رود،به جز معده تمام اعضای بدن استراحت میکنند و در نتیجه هنگام صبح، معده چون مشغول هضم بوده میلی به خوردن صبحانه ندارد.
وی درباره اهمیت مصرف صبحانه گفت: مصرف صبحانه باعث تقویت دید چشم و کاهش ریزش مو می شود و فرد احساس شادابی کرده، وزن بدنش به صورت متعادل میماند و دچار چاقی نمیشود.
این متخصص و دانشیار آسیب شناس سلولی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی لیستی از انواع صبحانههای مقوی و سالم را چنین اعلام کرد:
۱- ارده، دو تا سه قاشق غذا خوری + روغن زرد یا کره محلی، یک قاشق غذا خوری + شیره انگور یا خرما یا عسل، یک قاشق غذا خوری
۲- تخم مرغ آب پز، یک عدد + کره محلی یا روغن زرد، یک قاشق غذا خوری
۳- خامه یا سرشیر محلی، دو تا سه قاشق غذا خوری + شیره انگور یا خرما یا عسل، یک قاشق غذا خوری
۴- حلیم بوقلمون یا گوسفند
۵- کله پاچه
۶- خاگینه با نان سنگگ
۷- حلوا ارده + کره محلی گاو
۸- حلوا ارده + روغن حیوانی + شیره انگور
۹- املت با روغن حیوانی و فلفل سیاه و زرد چوبه
۱۰- آش شیرازی
۱۱- آش یزدی
۱۲- عدسی با گلپر
۱۳- نیمرو با تخم مرغ محلی + روغن حیوانی
نظر شما