تحولات منطقه

محمدزاده: در پی چاپ گزارشهای در خصوص نحوه عملکرد شرکت الیت در مشهد تعدادی از شهروندان ضمن تماس با روزنامه قدس و انعکاس برخی از مشکلات خود، خواستار نظارت بیشتر مدیران شهری در این حوزه شدند.

فعالیت الیت در مشهد وواکنشهای مردمی به گزارش های قدس
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

 


یکی از شهروندان در این باره گفت: اواخر هفته در پی اعلام پارکبانان شرکت الیت مبنی بر کسر اعتبار کارت پارکینگ خودروام، اقدام به شارژ 100 هزار ریالی کارتم نمودم، اما 2 روز بعد وقتی خودرو خود را در حاشیه یکی از معابر پارک کرده بودم، باز پارکبان محل مورد نظر به بنده اخطار داد که اعتبار کارتم 15 هزار ریال است و وقتی به وی اعلام کردم که پس از شارژ 100 هزار ریالی در اواخر هفته گذشته هیچ استفاده ای از کارتم نداشتم،مرا برای پیگیری اعتراض به شرکت الیت ارجاع داد.
این شهروند افزود: در گذشته نیز چون موارد مشابهی پیش آمده و به میزان کسر شارژ کارتم مشکوک بودم، تصمیم گرفته ام که دیگر از این سامانه استفاده نکنم.
شهروند دیگری اظهار داشت: هنوز ساعت کار این شرکت در مشهد مشخص نیست، و در تابلوهای منصوب هیچ اثری از زمان فعالیت پارکبانان در حاشیه معابر ذکر نشده است.
وی افزود: بارها نسبت به فعالیت پارکبانان پس از ساعت 22 به آنان اعتراض کرده ام، اما آنان مدعی اند که تا ساعت 30/22 مجاز به فعالیت هستند.
یکی دیگر از شهروندان نیز گفت: خودرو خودم را در محلی پارک کرده بودم که از سوی پلیس جریمه شده بود، اما در کمال تعجب دیدم پارکبان شرکت الیت هم در حال ثبت پلاک خودرو و کسر کرایه پارکینگ است، حالا نمی دانم کدامیک از آنان به وظیفه قانونی خود عمل کرده اند.
آیا شهرداری نظارت می کند؟

شهروند دیگری گفت: برای 4 ساعت پارک خودرو در حاشیه خیابان امام خمینی(ره) 4 هزار و 900 تومان از شارژم کسر شده است، آیا شورای شهر، شهرداری یا بازرسی نظارتی بر شرکت الیت ندارد؟
شهروندی از کسر شارژ در روز تعطیلی رسمی از سوی پارکبانان گلایه داشت و افزود: به نظر می رسد شهر به شرکت الیت فروخته شده و آنها مالک شهر هستند!
شهروند دیگری گفت: متأسفانه هر جا صحبت پول است حق مردم بیشتر پایمال می شود، در این حوزه نیز شرکت موبایل پارک با مانده حساب مشتریان تعطیل شد و سرنوشت پولهایی که در حساب آن شرکت بود نامعلوم است، اکنون هم پارکبانان الیت در ساعات غیرمعمول در حال کسر شارژ هستند.
فرد دیگری که اهل یکی از استانهای شمالی کشور است، گفت: در حاشیه بولوار سجاد محدوده خیابان میلاد توقف کرده بودم که پارکبانی با مراجعه به بنده اعلام کرد در محدوده پارک ممنوع به دلیل نداشتن کارت مربوط به این شرکت توقف کرده ام و باید محل را ترک نمایم، اما وقتی از او خواستم تابلویی نشانم بدهد که در این محدوده نصب شده باشد و مشخص کننده محدوده پارک حاشیه ای باشد، به خط آبی رنگ کم رنگ و البته خیس و گل آلود کف خیابان اشاره کرد و گفت: این خط مهمترین نشانه است، تابلو نبود هم نبود!
وی ادامه داد: من به عنوان مسافر به مشهد آمده ام هیچ گونه اطلاع رسانی را در این خصوص نشنیده بودم.
تعدادی از شهروندان دیگر نیز موارد مشابهی را اعلام نموده اند، بنابراین شهروندان می توانند نظرات خود را در خصوص گزارشهای چاپ شده در ارتباط با نحوه فعالیت شرکت الیت در مشهد به شماره 30004567 روزنامه قدس پیامک نمایند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مشتري شرکت اليت طرح ترافيک ؟ IR ۲۲:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۹
    2 1
    با سلام . پس از ثبت نام اجباري در طرح ترافيک شرکت اليت با اعتبار پولي 5000 تومان . در اولين مکان خيابان ضد پارک بانان بنده را چند ده هزار تومان بدهکار مي خوانند و وقتي از خود شرکت پيگيري مي کنم ابتدا مي گويند کد ملي با شماره پلاک نمي خواند و وقتي مدارک خودرو را مي برم مي گويند دستگاه ها بروز نشده اند و به اصطلاح رفع عيب مي کنند و مي گويند مشکل برطرف شده ولي همچنان پارک بانان مرا مقروض مي خوانند . چندين بار تماس گرفته ام ولي همچنان مشکل پابرجاست و مي گويند مشکل سيستمي داريم. (من کارت ) هم به هيچ کار نمي آيد.لطفا" پيگيري کنيد. متشکرم
  • سينا IR ۰۰:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    2 1
    سلام و خسته نباشيد من اهل سيستان و بلوچستانم امشب مورخه 30/شهريور/92 براي اس ام اس امده که طراح ترافيک هوشمند اليت مبليغ نزده پيامک نصفه امده که منو بدهکار دارند من اصلا ساکن مشهد نيستم همجا داخل پارکينگ پارک کردم الان اين پيامک چييه که امده لطفا پيگيري کنيد من مجدد داخل جاده 150 هزار جريمه شدم روحم خبر نداره اين جريمه ها چييه يعني يکبار به مشهد رفتن اين بايد بشه که من همش جريمه بشم مسئولين بخوان خودروي من و گواهينامه منو چک کنن تا امروز با هر خودرو که داشتم جريمه نشدم و خلاف نکردم اين جريمه ها کي بايد جوابش بده همين اليت چييه که منو جريمه کرده
  • حميد IR ۱۱:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    3 1
    واقعا" هرطوري که بخواهند قيمت گذاري مي کنند.
  • رضا IR ۱۴:۵۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۴
    3 0
    در اولين روزي که ماشين صفر کيلومترم را کنار خيابان پارک کرده بودم در ناباوري مامور اليت به سراغم آمد و گفت ماشين شما 70 هزارتومان بدهي دارد . اين در حالي بود که پلاک نصب شده روي خودرو را روز قبل از مرکز تعويض پلاک تحويل گرفته بودم . پس از مراجعه به مرکز پاسخگويي اليت ، اپراتور از من شماره پلاک را پرسيد و در سيستم چک کرد و گفت مالک قبلي اين پلاک به اليت بدهکار بوده ................ ! و حالا شما بايد پرداخت کني !!!
  • کیان IR ۰۰:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۳
    1 0
    من نمیدونم اگه پارک کردن تو جاهای شلوغ باعث ترافیک میشه و ممنوعه ، چرا با پول دادن به افرادی به اسم پارک بان، این ممنوعیت برطرف میشه؟ اصلن این آقای الیت کیه؟ تا حالا کجا بوده؟ رو چه حساب داره حاشیه خیابون شهرمون و به خودمون که شهروند همون شهر هستیم میفروشه؟ روزنامه قدس، لطفا تا میتونی پیگیری کن که این سازمان هایی که چشمشون فقط به جیب مردومه و اینقد آزادنه دارن فعالیت هم میکنن ، از ریشه کنده بشن ممنون
  • علی IR ۱۲:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۲
    1 0
    با سلام لطفا چاره ای برای کسانی که جلوی منزلشان الیت دارد بیندیشید اخر مگه ما چقدر حقوق میگیریم که نصف آن را برای پارک جلوی منزلمان خرج کنیم .با تشکر فراوان
  • Ghasem ۰۲:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۲
    0 0
    البته مطمئن هستم که فقط دارم وقتم رو هدر میدم و پیگیری نمیشه .جمعه شارژ کارت من ۲۳۰۰ بود و تا دوشنبه شب خودرو تو پارکینگ بود شب دوشنبه پارکینگ کوهسنگی گفت منفی ۳۶۰۰ هستید.منم شاکی شدم ولی با تمسخر آدرس خسروی رو داد .آخه این چه مملکت بی قانونیه که مامور برای این اشتباه به تمسخر میگیره. واقعا برای خودم متاسف هستم که تو ایران زندگی میکنم.