به گزارش قدس آنلاین از یزد ، علی اصغر رفاهی با بیان اینکه جرم هایی که در استان یزد رخ می دهد، به هیچ وجه در شان دارالعباده یزد نیست اظهار داشت: در عین حال افزایش سرقت ارتباط مستقیم با تورم و افزایش مشکلات اقتصادی دارد و در یزد اکنون شاهد دزدی های خرده یا به عبارت حقوقی، سرقت های مستوجب تعزیر هستیم.
وی افزود : اغلب سرقت های بزرگ نظیر دیلم زنی ها و ... نیز توسط باندهایی از افراد غیربومی انجام می شود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد خاطرنشان ساخت : شرایط موجود و آمار بالای زندانیان سرقت باید به سرعت بهبود یابد و در این زمینه باید تدابیر ویژه اندیشیده شود.
وی تاکید کرد: باید با فرهنگ سازی و جلب مشارکت آحاد مردم، زمینه کاهش وقوع جرائمی مانند سرقت در استان یزد فراهم شود.
رفاهی با بیان اینکه بعد از جرائم مرتبط با مواد مخدر و سرقت، بیشترین تعداد پرونده های قضایی مربوط به تصادفات، ایراد ضرب و جرح عمدی و توهین است، تصریح کرد: این جرائم به ترتیب بیشترین میزان فراوانی را در میان پرونده های تشکیل شده در درستگاه قضایی استان یزد دارند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد یادآور شد: امنیتی که اکنون در جامعه از آن برخورداریم، مرهون هماهنگی و همکاری مجموعه نیروی های انتظامی و امنیتی استان یزد است و باید با برنامه ریزی منظم و عزم ملی و مدیریت جهادی، همه اقشار جامعه را در موضوع کاهش جرم دخیل کرد و به صحنه آوریم.
۱۹ تیر ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۶
کد مطلب: ۲۲۱۷۰۳
قدس آنلاین یزد - معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد با اشاره به آمار و نوع جرائم در استان یزد گفت: متاسفانه اکنون سرقت در رتبه دوم بعد از جرائم مرتبط با مواد مخدر قرار گرفته است که در استانی نظیر یزد، آمار بالای سرقت به هیچ وجه شایسته نیست.
زمان مطالعه: ۱ دقیقه



نظر شما