تحولات منطقه

نرگس محمدی بازیگر نقش ستایش در سریال «ستایش» که به تازگی پخش فصل دوم آن به پایان رسید، به سریال تلویزیونی «معمای شاه» پیوست.<BR> <BR>

«ستایش» به «معمای شاه» پیوست/ پایان حاشیه ممنوع‌التصویری
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از مهر، نرگس محمدی با بیان این مطلب که ادامه ماجراهای سریال «ستایش» در فصل سوم آن دنبال می شود، گفت: با توجه به اینکه به دلیل به وجود آمدن برخی شرایط بخش هایی از فصل دوم سریال تلویزیونی «ستایش» فیلمبرداری نشد، گروه کارگردانی تصمیم گرفتند تا ادامه ماجراهای «ستایش» به فصل سوم کشیده شود.

وی در پاسخ به این که تا چه اندازه شایعاتی مبنی بر اینکه بخشی از این سریال به دلیل ممنوع الکار شدن شما به دلیل حواشی سفر به برزیل حذف شده است درست است؟ توضیح داد: هیچ کدام از قسمت های این سریال حذف نشد. هرکس که به نوع نگارش سعید مطلبی آشنا باشد می داند که او گاهی چند قسمت از یک سریال را به بررسی یک خانواده و گاه چند قسمت دیگر را به بررسی زندگی خانواده دیگر و حواشی آن می پردازد.

بازیگر نقش «ستایش» در این سریال بیان کرد: البته من هم نوع به پایان رسیدن فصل دوم این سریال را دوست نداشتم اما با توجه به اینکه سعید مطلبی نویسنده این سریال همزمان با فیلمبرداری «ستایش» فیلمنامه سریال را می نوشت، بخشی از آن باقی ماند تا در فصل سوم «ستایش» ساخته شود.

محمدی در پایان گفت: در حال حاضر مشغول بازی در سریال «معمای شاه» به کارگردانی محمدرضا ورزی هستم.
 

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha