تحولات منطقه

سخنگوی دولت، توصیه مقام معظم رهبری به دولت تدبیر و امید درباره واردات خودروهای گران‌قیمت را روایت کرد.<BR> <BR>

توصیه رهبر انقلاب به دولت درباره واردات خودروهای گران‌قیمت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش خبرنگار مهر، اعضای هیات دولت چهارشنبه گذشته به دیدار مقام معظم رهبری رفتند و در این دیدار، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای توصیه‌هایی به دولت تدبیر و امید برای ادامه کار داشتند.

محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت و معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری در پاسخ به این پرسش که مهم‌ترین نقدی که مقام معظم رهبری از دولت یازدهم در این دیدار داشتند، چه بود؟ گفت: شاید مباحث مربوط به توجه به تولید داخلی، حتی اشاره‌ای به واردات خودروهای گران‌قیمت داشتند. ایشان روی تمرکز و توجه به استفاده از ظرفیت داخلی تأکید داشتند و فرمودند نباید با واردات ماشین‌های گرانقیمت، فرهنگ غیرانقلابی هم ترویج یابد.

براساس آمار گمرک در 4 ماه نخست سال جاری 34 هزار و 134 دستگاه خودرو به ارزش 683 میلیون و 706 هزار و 300 دلار وارد کشور شده است.

مقایسه آمار 4 ماهه ابتدایی امسال با مدت مشابه سال قبل نشان می‌دهد واردات خودرو از لحاظ تعداد 168 درصد و نیز از لحاظ ارزش دلاری 154 درصد رشد داشته است.

در 4 ماه سال 92 تعداد 12 هزار و 744 خودرو به ارزش 269 میلیون و 265 هزار و 108 دلار وارد کشور شده بود.

همچنین 3 ماه نخست سال جاری تعداد 23 هزار و 242 خودرو سواری به ارزش 484 میلیون دلار وارد کشور شده است.

این آمارها نشان می‌دهد، در تیر ماه 93 بیش از 10هزار و 800 خودرو نسبت به خرداد ماه همین سال وارد کشور شده است.

رهبر معظم انقلاب در این دیدار با تاکید بر اینکه موضوع واردات ، فقط از طریق تعرفه حل نخواهد شد ، افزودند: دولت باید درخصوص واردات کالاهای غیر ضروری و تجملی سخت گیری بیشتری انجام دهد و اِعمال قدرت کند.

به هر حال، باید منتظر ماند و دید آیا دولت درباره واردات خودروهای گران‌قیمت"اعمال قدرت"خواهد کرد یا خیر؟
 

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • نيما IR ۲۲:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۷
    5 2
    با توجه به اينكه حدود دو سال مي باشد كه واردات خودرو هاي بالاي 2500 سي سي ممنوع شده و عمدتا خودرو هاي وارداتي اعم از هيونداي و كيا و تويوتا وحتي بي ام و زير 2500 سي سي به هيچ وجه خودرو لوكس بشمار نمي ايند پس هيچ خودرو لوكس در اين مدت به كشور وارد نشده است .همچنين واردات رقم 683 ميليون دلار براي يك كشور 75 ميليوني تقريبا يعني صفر! در مورد واردات خودرو هيچ كشوري در دنيا قوانين محدود كننده و دست و پاگير ايران را ندارد وچرا بايد با جان 75 ميليون انسان با توليدات بي كيفيت ايران بازي كرد؟چرا بايد چنين حق كوچكي را از مردم سلب كرد؟توليد كننده هاي ايراني هيچگونه پيشرفتي در طول چند دهه نداشتند و فقط تبديل به مونتاژكاران دست چندم محصولات چيني شده اند چرا بايد 75 ميليون نفر فداي حداكثر 10000 نفر كارگر كارخانه داخلي شوند؟