تحولات منطقه

قدس آنلاین – ایلام: مهران قدمگاه شهیدان گلگون کفن 8 سال دفاع مقدس و سرزمین عملیات کربلای 5، امشب میهمان خدام بارگاه منور رضوی است.<BR>

خدام حرم رضوی در حرم امامزاده سید حسن مهران
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سرزمین لاله های سرخ دفاع از میهن اسلامی، شهر مقاوم، شهر شهدا، شهری که مدفن فرزندی از فرزندان امام موسی کاظم(ع) و برادر گرانقدر امام رضا(ع) است، میهمانی سفیران خدام حرم رضوی و پرچم مقدس امام رضا (ع) را پذیراست.
حرم مطهر امام زاده سیدحسن (ع) مهران امشب میزبان سفیران و پرچم برادر، ولی و امام خویش علی بن موسی الرضا(ع) است و مردمی که در کنار این امامزاده سکنی گزیده اند امشب هم زائر این امامزاده بزرگوار هستند و هم توفیق زیارت پرچم گنبد زرد طلایی را دارند و این سعادتی است فراموش نشدنی!
مهران، شهری که نامش با دفاع از خاک میهن اسلامی گره خورده و میعادگاه عاشقان امامت و ولایت است و دروازه عتبات عالیات، در آستانه میلاد امام رئوف، حضرت رضا (ع)، میهمانانی عزیز و گرانقدر از سرزمین خراسان، سرزمین امام هشتم را پذیراست و این میهمانی شاید تکرار نشدنی باشد.
جمعیت کثیری از مشتاقان حضرتش در جوار حرم برادر گرانقدرش امشب صلوات خاصه آن حضرت را زمزمه کرده و در نزدیک ترین نقطه ایران زمین به کربلا و نجف، صلواتی از دل و جان به مشهدالرضا هدیه می دهند تا شاید آن امام عزیز و مهربان، دل های عاشقانش را دریابد.
امشب بوی عطر حرم رضوی در جای جای مهران و حرم مطهر امامزاده سید حسن (ع) پیچیده است و زائرانشان می توانند فرزندان موسی الکاظم (ع) را در یکجا زیارت کنند.
 

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha