اسيدهاي چرب؛ تركيبات عالي براي درخشندگي موها
به گزارش سرويس بهداشت و سلامت قدس آنلاين؛ اسيدهاي چرب براي موها بسيار اهميت دارند. سلامت پوست و از جمله پوست سر، در واقع به دريافت كافي اين چربي ها بستگي دارد. گرچه برنامه غذايي ما بيشتر حاوي اسيدهاي چرب امگا 6 موجود در روغن هاي گياهي است، اما بايد به منابع امگا 3 نيز توجه داشت. ماهي هاي چرب و گردو سرشار از امگا 3 هستند.
روي را فراموش نكنيد!
اگر احساس مي كنيد كه موهايتان رشد كندي دارند، شايد به علت كمبود روي باشد. اين عنصر، آنتي اكسيداني قوي است و براي سلامت موها و ناخن ها بسيار اهميت دارد. اين در حالي است كه 80% افراد دچار كمبود روي هستند. روي در گوشت بره و گوساله، بسياري از دانه ها به خصوص كنجد و تخمه كدو و جوانه گندم وجود دارد.
پروتئين ها؛ ضامن سلامتي موها
موها از پروتئين ساخته شده اند. مصرف كافي پروتئين با كيفيت مطلوب براي سلامت موها ضروري است. گوشت مرغ و بوقلمون نسبت به گوشت قرمز ارجحيت دارد زيرا در بدن بهتر جذب مي شود و از طرفي چربي زيادي ندارد. البته نبايد در مصرف پروتئين افراط كرد و حتما بايد فيبرها و ويتامين ها نيز در برنامه غذايي گنجانده شود.
گرچه امروزه مكمل هاي مختلفي در بازار وجود دارد، اما قطعا تغذيه متنوع و متعادل بسيار مفيدتر خواهد بود.
منبع:www.Esante.fr
نظر شما