تحولات منطقه

۲۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۲
کد مطلب: ۲۵۳۷۶۳

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: تمام کسانی که تا پایان امسال مدارک اعزام به خدمت سربازی را به سازمان وظیفه عمومی ارائه کنند مدت خدمتشان در سال آینده21 ماه محاسبه می‌شود.

خبر خوش برای سربازان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین سردار موسی کمالی جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در گفت‌وگو با  فارس با اعلام این مطلب افزود: بر اساس قوانین جدید مربوط به خدمت وظیفه عمومی مقرر شده بود تا کسانی که در سال 94 به خدمت سربازی اعزام می‌شوند معادل 24 ماه خدمت کنند.

وی افزود: همین امر باعث شد تا عده کثیری از فرزندان انقلاب اسلامی در ماه‌های آخر سال 93 به سازمان وظیفه عمومی مراجعه کنند و تقاضای اعزام به خدمت مقدس سربازی داشته باشند.

سردار کمالی گفت: این در حالی است که ظرفیت پذیرش در پادگان‌ها و همچنین نیاز نیروهای مسلح یک ظرفیت مشخص است و نمی‌توان بیش از آن تعداد پذیرش سرباز داشت.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: برای‌ آنکه نگرانی خانواده‌ها نسبت به طول مدت سربازی فرزندانشان برطرف شود و همچنین در پذیرش سربازان در پادگان‌ها مشکلی پیش نیاید تدبیر جدیدی اندیشیده شد.

وی تصریح کرد: بر اساس تدبیر اتخاذ شده هر کدام از سربازانی که در سال 93 مدارک اعزام به خدمت خود را به سازمان وظیفه عمومی ناجا ارائه کنند فارغ از آن که زمان اعزام به خدمت آنها چه تاریخی باشد طول مدت سربازی آنها 21 ماه محاسبه خواهد شد.

سردار کمالی افزود: به این ترتیب دیگر جای نگرانی برای خانواده‌ها و فرزندان آنها باقی نمی‌ماند و محاسبه میزان خدمت سربازان، زمان ارائه مدارک آنها به سازمان وظیفه عمومی لحاظ خواهد شد.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: برای مثال اگر فردی در بهمن ماه مدارک اعزام به خدمت خود را ارائه کند اما زمان اعزام وی خرداد سال آینده تعیین شود این فرد نباید نگران باشد و طول خدمت او به جای 24 ماه همان 21 ماه اعمال خواهد شد و تنها چیزی که در تعیین مدت خدمت نقش خواهد داشت زمان ارائه مدارک به سازمان وظیفه عمومی خواهد بود.

 

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha